Barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, in afara oricarui pericol (Video)

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 12:47
2000 citiri
Barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, in afara oricarui pericol (Video)

Tehnicianul televiziunii publice, care s-a aruncat, joi dimineata, de la unul dintre balcoane din Parlament este in afara oricarui pericol.

Desi primele ipoteze aratau ca barbatul are o fractura la piciorul stang si o lovitura puternica la piept, reprezentantii Spitalului Universitar au asigurat ca tehnicianul de 40 de ani nu are nicio leziune la nivel toracic sau abdominal.

"Nu are leziuni ale membrelor toracice sau abdominale, i s-au facut toate analizele. Este stabil din punctul de vedere al functiilor vitale. Sunt localizate leziuni in regiunile fetei, sunt fracturi la nivelul oaselor faciale, in special la frunte. De asemenea, fracturi la nivelul nasului", a precizat conf. dr. Catalin Carstoiu, managerul unitatii sanitare, intr-o interventie la Antena 3.

Intrebat de jurnalisti cine s-a interesat de starea pacientului, medicul a subliniat ca ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a tinut permanent legatura cu doctorii de la Spitalul Universitar.

Parlamentarii, socati de incidentul din plen

"Si colegii din TVR 1 s-au interesat de starea pacientului. Primul ministru sau presedintele, nu. Sa fim seriosi, atat timp cat ministrul Sanatatii intreaba de pacient, exista o comunicare permanenta intre el si presedinte ori premier", a adaugat Carstoiu.

Pe de alta parte, medicul a declarat ca diagnosticul nu este unul definitiv, aceasta putand sa schimbe de la ora la ora.

"In orice politraumatism, diagnosticul se face in etape, deci diagnosticul se poate schimba de la o ora la alta. Pot aparea ulterior alte leziuni", a spus medicul.

Un barbat s-a aruncat de la balconul Parlamentului

Reprezentantii Spitalului Universitar au precizat totusi ca barbatul va avea nevoie de o interventie chirurgicala, insa acest lucru nu reprezinta o urgenta.

"Probabil va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru redresarea oaselor la nivelul fruntii, dar nu este o urgenta, va fi realizata in timpul doi", a mai spus Catalin Carstoiu.

Totodata, pacientul va fi consiliat psihologic in urmatoarea perioada.

"Orice tentativa suicidala are si o componente de consiliere psiholgica si examinare psihiatrica, care se vor face in zilele urmatoare", a conchis Carstoiu.

Pacientul s-a aruncat, joi dimineata, de la unul dintre balcoanele Palatului Parlamentului, in timp ce prim-ministrul Emil Boc se pregatea sa isi sustina discursul prin care urma sa se apere de motiunea de cenzura pe Legea cadru a salarizarii, depusa de Opozitie.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...
Comentarii