Ziare.com

Centru Multifunctional Medical la Petrila, in locul spitalului de boli cronice

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 22:48

   

Centru Multifunctional Medical la Petrila, in locul spitalului de boli cronice
Infiintarea Centrului Multifunctional Medical la Petrila este pe ultima suta de metri. Responsabilii DSP Hunedoara cred ca, in cel mai scurt timp, in locul fostului spital de boli cronice se vor face consultatii la mai multe specialitati.

"Din cate cunosc eu sunt facute toate demersurile. Acum nu se mai asteapta decat hotararea de guvern de infiintare. Sper ca nu mai dureaza mult si am convingerea ca acolo va functiona in curand un centrul multifunctional. Impreuna cu conducerea spitalului din Petrosani se va cauta solutia cea mai buna si vor fi desemnati si medicii care vor da acolo consultatii", a precizat dr. Dumitra Stefan, director DSP Hunedoara.

Spitalul din Petrila a fost desfiintat in primavara acestui an si de atunci pana la data de 1 august nu a functionat deloc.

Din vara, insa, in cadrul fostului spital functioneaza un centru de urgente medicale.

Spitalul din Petrila este singurul care a fost inchis in Valea Jiului in urma reorganizarii activitatii medicale din Romania, iar Hotararea de Guvern prin care se va infiinta Centrul Multifunctional va aparea in Monitorul Oficial in a doua jumatate a lunii noiembrie.

In aceste zile, consilierii de la Petrila trebuie sa finalizeze toate documentele necesare, asa incat, in momentul in care va fi adoptata hotararea de guvern cu privire la infiintarea centrului de la Petrila,lucrurile sa intre in linie dreapta. Asta pentru ca deocamdata nu a fost gandita organigrama viitoarei unitati medicale si mai sunt documente ce trebuie sa fie finalizate in timp util.
Citeste mai multe despre centru multifunctional Petrila
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1093 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Centru medical acum dar inainte se zicea,,POLICLINICA,,

*

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor