Intoxicatie la fabrica din Calafat: Zece angajate, din nou la spital

Marti, 07 Mai 2013, ora 10:56
2125 citiri
Intoxicatie la fabrica din Calafat: Zece angajate, din nou la spital

Zece dintre angajatele fabricii de confectii din Calafat care au fost intoxicate cu insecticid saptamana trecuta au ajuns din nou la spital, marti dimineata, doua dintre ele fiind insarcinate.

Dupa ce vinerea trecuta zeci de croitorese au ajuns la spital pentru ca hala in care lucrau nu fusese bine aerisita dupa dezinsectie, marti dimineata activitatea fabricii in Calafat a fost din nou suspendata, dupa ce mai multe femei care acuzau stari de ameteala si de iritare ale cailor respiratorii au fost din nou duse la spital, transmite Romania TV.

"Sunt zece cazuri din randul celor care saptamana trecuta au prezentat acele simptome si au fost transportate la spital. Deja se simt bine, am luat legatura cu cele de la spital. In urma cu o ora si jumatate (aproximativ ora 9:00 - n.red.), am intrerupt din nou activitatea. (...) Au avut ameteli si iritari la caile respiratorii", a declarat directorul fabricii de confectii din Calafat, adaugand ca angajatele afectate vor primi si despagubiri din partea firmei.

UPDATE Alte patru angajate ale fabricii de confectii din Calafat au ajuns la spital, la scurt timp dupa ce zece colege de-ale lor au acuzat stari de ameteala si iritare respiratorie si au ajuns pe mana medicilor.

Citeste si Intoxicatie cu insecticid la o fabrica de confectii: 100 de angajate, la spital

Circa 100 de angajate ale unei fabrici de textile din Calafat al carei patron este un cetatean italian au ajuns vinerea trecuta la spital, acuzand stari de voma, frisoane, mancarimi de piele si dureri de cap. Cauza pare sa fi fost un insecticid folosit in zilele libere de 1 mai, pentru a starpi gandacii din hala unde se desfasura activitatea fabricii de confectii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#angajate fabrici confectii spital, #intoxicatie fabrica confectii Calafat, #croitorese Calafat internate spital, #intoxicatie insecticid fabrica Calafat , #spitale