Ziare.com

Misiunea "Viziere gratuite pentru prima linie" continua si are nevoie de donatii

de Comunicat de presa
Luni, 11 Mai 2020, ora 14:43

   

Misiunea "Viziere gratuite pentru prima linie" continua si are nevoie de donatii
Masurile se relaxeaza, dar cei care se afla inca in lupta contra COVID-19 au nevoie de protectie. Dupa aproape doua luni, voluntarii de la Viziere.ro continua sa produca echipamente, ajungand deja la peste 1.200 de unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii cu viziere gratuite si au nevoie in continuare de sustinere ca sa poata raspunde solicitarilor venite de la cei din prima linie.

Programul Viziere.ro a inceput pe 18 martie, cu o echipa de voluntari care, prin fonduri proprii si sponsorizari, a demarat productia de viziere pentru cei din prima linie, implicati in combaterea COVID-19.

Obiectivul initial a fost sa produca si sa doneze 10.000 de viziere catre cadrele medicale din prima linie in lupta cu COVID-19. Dar cererile au depasit cu mult asteptarile si lista de solicitari continua sa creasca.

In prezent, la nivel national, s-au donat in jur de 200.000 de viziere catre 1.265 de unitati medicale din prima linie si nu numai. Lista unitatilor este disponibila aici: http://viziere.ro/spitale/.

Solidaritatea si-a spus cuvantul si a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile si dedicarea unei echipe de peste 2.000 de voluntari care a ales sa se implice activ pentru cei din prima linie.

Actiunea civica prin care se produc viziere gratuite pentru personalul din prima linie impotriva COVID-19 s-a transformat rapid intr-un program national cu impact puternic, iar astazi, prin Viziere.ro si numai impreuna cu partenerii din proiect, am reusit sa:

#distribuim 200.000 de vizere catre medici, asistente sau personal din prima linie

#ajutam peste 1.200 de unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii

#implicam 2.000 de voluntari

#producem peste 220.000 de viziere

#coordonam 23 de centre regionale din toata tara

#trimitem 6.000 de colete continand viziere gratuite, in toata tara

#extindem initiativa peste granite - 1 centru international - Viziere.md


Aceste cifre se actualizeaza zilnic pe site-ul www.viziere.ro sau https://www.facebook.com/viziere.ro.

"In continuare pentru a ne autosustine avem nevoie de sponsorizari din partea companiilor ca sa putem achizitiona materiale si materie prima, astfel incat sa onoram cele peste 20.000 de cereri de viziere aflate acum in curs, de la unitatile medicale si nu numai.

Cereri vin zilnic si refuzam sa ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toata munca noastra la nivel national este voluntara.

Fiecare donatie este practic o forma de implicare activa intr-o lupta in care suntem toti implicati, dar in care exista doar o singura prima linie pe care suntem datori moral sa o sprijinim.

In cadrul proiectului viziere.ro, ne implicam de luni pana duminica, voluntari pentru un program care inseamna pentru multi o mana de ajutor, siguranta, protectie, implicare si empatie.

Ce ne motiveaza? Aici este raspunsul: https://www.facebook.com/pg/viziere.ro/reviews/"
Cristiana Bogateanu, Manager program viziere.ro.

Implica-te si alatura-te acestui panou de onoare care sprijina activ prima linie!

Printre companiile care au sustinut sau au sponsorizat pana acum proiectul se numara Banca Transilvania, Valrom Industrie, Antalis Romania, BASF Romania, Fundatia Fan Courier, KPMG, Flexicom, JJ Displays, BDLemnTech, Autonomous Flight Technologies, We mesh up, Autonom, Verla, CyberSwarm, NN, Forward Interactive, Rubin 2000, CutOut, Magna International, H3, FabLab, Kaustik, Asociatia ROTA, Rotary Club Bucuresti iar lista integrala cu sponsorii si partenerii este disponibila pe Viziere.ro sau viziere.ro/centre.

Un proiect implementat de comunitatea de makeri Viziere.ro prin organizatiile partenere THE PLOT, THE CRAFT, Nod makerspace si Asociatia Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.

RON -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er

EUR -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er

Sau direct in contul bancar:

ASOCIATIA SSMB
Cod Fiscal: 18797296
RON: RO04BTRLRONCRT0254704901
EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902
Deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti
Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Daca esti in prima linie si ai nevoie de viziera, completeaza formularul de aici.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2037 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor