Scandal intr-un spital din Slatina dupa ce un bebelus a murit la nastere

Luni, 26 Iulie 2010, ora 18:33
2019 citiri

Scandal la un spital din Slatina, dupa ce un bebelus a murit la nastere. Aproximativ 40 de persoane au dat buzna, duminica noapte, in curtea spitalului, dupa ce o ruda de a lor a pierdut copilul la nastere.

Oamenii ii acuza pe medici de malpraxis, anunta Antena 3.

Rudele mamicii il considera vinovat pe medicul care s-a ocupat de nastere. Ei spun ca doctorul a fost plecat mai multe ore din spital, iar cand s-a intors a fost prea tarziu.

Pe de alta parte, medicii se apara, precizand ca imediat dupa nastere copilul nu mai respira si ca au facut tot ce se putea pentru a salva viata micutului.

Din declaratiile bunicii bebelusului reiese ca familia i-ar fi dat medicului si o suma de bani, pentru ca nasterea sa decurga fara probleme. Rudele spun ca, atunci cand copilul a murit, medicul le-ar fi inapoiat banii.

"Ne-a cerut si i-am dat 10 milioane inainte, cand a bagat-o in sala de operatie. Cand a murit copilul, arunca cu banii inapoi pe noi", a explicat bunica bebelusului.

Parintii copilului au facut o plangere la Politie, iar conducerea spitalului a demarat o ancheta in acest caz.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#spital Slatina bebelus nastere, #medici ancheta Politie , #spitale