Spitalul Malaxa a platit un pian si 25.000 de lei pentru operatia unei matuse a iubitei managerului

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 11:41
8207 citiri
Spitalul Malaxa a platit un pian si 25.000 de lei pentru operatia unei matuse a iubitei managerului

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu a platit din fondurile unitatii medicale un pian, un balon intragastric pentru o femeie pe care o numea "nepotica", dar si o interventie chirurgicala la Clinica privata Monza pentru o matusa a iubitei.

"Nepotica", prezentata drept o "precursoare" a actualei iubite a managerului, se numeste Mirela Toma, are 36 de ani si a fost operata in 15 septembrie, fiindu-i montat un balon intragastric, pentru a slabi, scrie Gazeta Sporturilor.

Conform medicilor, dat fiind ca Mirela Toma nu suferea de diabet sau de obezitate morbida, interventia este una electiva, adica pacientul o face fara sa fie silit de vreun diagnostic, iar spitalul nu deconteaza cheltuielile.

"Balonul intragastric SPATZ - ajustabil cu implantare 1 an" a costat 5.995 de lei, conform facturii emise de firma Eurodiagonal SRL din Oradea, iar managerul Secureanu "a aparut cu factura la contabilitate si le-a zis fetelor de acolo sa se descurce", dupa cum relateaza o sursa pentru GSP din interiorul spitalului.

De asemenea, referatul de necesitate pentru achizitionarea balonului a fost semnat de seful sectiei Chirurgie, fara ca acesta sa vada si anexa care mentiona explicit dispozitivul care urma sa fie cumparat si fara sa cunoasca numele pacientului caruia ii era destinat.

Contactata de jurnalistii GSP, Mirela Toma a justificat faptul ca nu a achitat costurile interventiei spunand ca, fiind salariata, a dus adeverinta.

Folosind aceeasi metoda, sustin sursele GSP, s-au cumparat kituri de sleev gastric, de peste 10.000 de lei bucata, tot pentru prieteni ai managerului, fiind mentionat cazul unei doamne al carei sot e prieten cu managerul si detine o asociatie de bodyguarzi.

Spitalul Malaxa a achitat si 25.000 de lei Clinicii private Monza, pentru o interventie chirugicala la inima, pacienta operata fiind matusa iubitei managerului de la Malaxa, Eugenia Chiriac.

Spitalul Malaxa a cumparat si un pian la cererea managerului Florin Secureanu, pian pe care acesta l-a dus acasa.

"Cineva a povestit intamplarea cu pianul in Primaria Capitalei. A venit un control la pont fix. Au gasit imediat documentul: ce sa faca un spital cu un pian?! Plus ca pianul era acasa la manager!", a declarat o sursa din spital pentru Gazeta Sporturilor, care a sustinut ca "doamna care conducea inspectia l-a si invatat cum sa schimbe actele", iar "achizitia a fost mascata, documentele au fost refacute si pianul a ramas acasa, in sufragerie".

Florin Secureanu a fost demis, marti, de primarul Capitalei, dupa ce tot GSP a relatat ca acesta scoatea bani din bugetul spitalului in baza unor facturi fictive emise catre o firma din Iasi care este dizolvata din vara anului trecut, decontand inclusiv inmormantari ale rudelor unor cunostinte din Primarie.

Managerul Secureanu i-a cumparat iubitei sale, alintata "Vrabi", bijuterii in valoare de 9.000 de euro achitate in baza unui contract pentru curatarea instrumentarului de la Sectia Ginecologie. Gazeta Sporturilor a prezentat si inregistrari audio din care reiese ca Secureanu, care conduce spitalul din mai 2007, ii injura si ameninta pe angajatii care sunt practic fortati sa tina o contabilitate dubla.

La Spitalul Malaxa au fost marti, pentru a ridica documente, si procurorii DNA.

Citeste si:
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
Președintele Consiliului Național al ALDE Cristian Dima a lansat vineri, 17 septembrie, o invitație către liderul PNL Ludovic Orban să se înscrie în ALDE în cazul în care va pierde...
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, vineri, că USR PLUS nu va sprijini un guvern minoritar, menţionând că experienţa României cu astfel de guverne este una "proastă"....
Sursa: NEWS.RO