Un barbat internat la Bagdasar-Arseni a atacat cu cutitul o infirmiera si doi pacienti

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 14:03
2041 citiri
Un barbat internat la Bagdasar-Arseni a atacat cu cutitul o infirmiera si doi pacienti
Foto: Arhiva Ziare.com

Un barbat internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitala l-a atacat cu un cutit pe colegul sau de salon, apoi a ranit o infirmiera care a venit sa il linisteasca si o alta pacienta aflata pe holul unitatii sanitare.

Agresorul a fost imobilizat de bodyguarzi si apoi a fost dus, sambata dimineata, la Spitalul "Alexandru Obregia", unde a ramas sub supraveghere, in regim nonvoluntar, pentru a fi evaluat.

Incidentul s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 04:30, la Sectia Chirurgie, unde un pacient internat si-a atacat colegul de salon cu un cutit, lovindu-l in zona toracelui, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica.

Barbatul a atacat apoi o infirmiera care venise sa il linisteasca, provocandu-i rani la o mana, iar o pacienta aflata pe holul spitalului a fost si ea ranita de catre agresor, in zona toracica, a precizat Florian Bica.

Dupa ce le-a atacat pe cele trei persoane si a provocat scandal pe holul Sectiei Chirurgie, barbatul a fost imobilizat de bodyguarzi.

Infirmiera si pacienta au rani usoare, iar barbatul care are o plaga in zona toracelui a fost dus imediat in sala de operatii, a mai spus Bica.

Reprezentantii Spitalului "Bagdasar-Arseni" au sesizat politistii si procurorii, care au venit la spital si l-au audiat pe agresor. Agresorul a fost dus apoi, insotit de politisti, la Spitalul "Alexandru Obregia".

Directorul medical al Spitalului "Alexandru Obregia", Adela Magdalena Ciobanu, arata ca un pacient, in varsta de 43 de ani, a fost adus de catre Politia Capitalei, de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", ora prezentarii la Camera de Garda fiind 10:24.

In urma examinarii medicale in Camera de Garda s-a dispus internarea nonvoluntara a barbatului, acesta ramanand sub supravegherea medicilor de garda.

Pacientul va fi evaluat de o comisie de diagnostic si tratament, condusa de directorul medical Adela Magdalena Ciobanu, dar cazul va fi analizat si de comisia de internare nonvoluntara.

Echipa medicala va stabili, dupa perioada de observatie, daca va fi necesara internarea acestuia intr-una dintre sectiile Spitalului "Alexandru Obregia".

Potivit unor surse medicale, barbatul ar avea antecedente psihice.

Este al doilea caz de agresiune intr-un spital din Capitala in aceasta saptamana. In urma cu patru zile, un medic pediatru de la Spitalul "Marie Curie" din Capitala a fost batut de parintii unui copil internat cu o afectiune respiratorie usoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#pacient spital ranit infirmiera, #pacient ranit informiera, #pacient atacat coleg salon , #spitale