Vladimir Gaitan va fi externat

Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 15:35

   

Vladimir Gaitan va fi externat
Actorul Vladimir Gaitan va fi externat in doua zile, dupa ce a fost supus unei coronarografii, ce a scos la iveala ingustarea unei singure artere, potrivit prof. dr. Mircea Beuran, managerul Spitalului Floreasca.

Medicul a adaugat ca lui Vladimir Gaitan i s-a efectuat o angioplastie coronariana, cu implantare de stent pe vasul ingustat, interventia derulandu-se fara complicatii, relateaza Adevarul.

Actorul va fi nevoit sa urmeze un tratament medicamentos si se va putea intoarce la activitatea profesionala in scurt timp.

Gaitan a fost internat pe 26 octombrie, in urma unei crize de angina pectorala.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2149 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ANGELICA TABACARU
rank 5
Bine ca si-a revenit!
Sa dea Domnul sa-si revina si maestrul DINICA!
Marian-Eugen
rank 5
Slava Domnului!!!
Multa sanatate si mergeti in continuare la actorie domnule Gaitan!!!
ION D
rank 1
Ciocoii Vechi si noi,pe linga ei
Anularea dreptului de libera exprimare,este un fel de pumn in gura aceluia care vrea sa spuna un adevar care nu este pe placul unora.Puterea este un drept.In jungla.Dreptul este o putere?Tot in jungla.Acum este globalizare ,unde este jungla si unde este ce??.Lumea asteapta invitatii pentru o lume mai buna.Care lume?Nu .regulile sant stabilite la alta masa.Eu am inteles si plec capul,este lumea lor,de ne inteles pentru trecut,normala pentru viitor
ION D
rank 1
Cu iubire pentru Ziare Com
Am fost printre primii cititori ai Ziare Com,la aparitie,era un ziar al emigratiei,al emigrantilor si al oamenilor care puteau sa scrie un adevar care putea fi contrazis cu probe.Era demult.Acum Gelu care injura pe toti si toata lumea ,.poate comenta,probabil GElu este creiat nu nascut.Gelu si mai cum?Aloo,stiu ca nu se aude,Si totusi daca este nevoie de ei ,si eu am analizele la zi
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor