Ofiter SRI, implicat in tentativa de omor de la restaurantul unde cantau Minune si Salam

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 22:21
6195 citiri
Ofiter SRI, implicat in tentativa de omor de la restaurantul unde cantau Minune si Salam
Foto:citynews.ro

Plutonierul Stefan Corneliu, subofiter in cadrul UM 466- SRI, a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce fusese inregistrat in timp ce il sfatuia ce declaratii sa dea pe seful bodyguarzilor de la restaurantul "Million Dollars", unde fiul interlopului Nutu Camataru a injunghiat un membru al unui clan rival.

Parchetul Capitalei a depus in instanta o inregistrare telefonica dintre SRI-istul acuzat acum de favorizarea infractorului si Nicu Tisi, seful bodyguarzilor de la restaurant. Subofiterul il invata pe Tisi sa nu dezvaluie imprejurarile reale ale comiterii agresiunii si numele persoanelor implicate, informeaza Adevarul.

"Inculpatul avea toate datele, cat si pregatirea concreta necesara pentru a realiza ca insasi omisiunea de a denunta fapta organelor de cercetare penala are consecinte grave nu numai in ceea ce priveste situatia sa (aceasta omisiune fiind sanctionata din punct de vedere penal), dar si posibilitatea organelor de urmarite penala de a stabili operativ adevarul intr-o cauza privind o infractiune deosebit de grava", se arata in motivarea judecatoarei Ana Maria Tranca, cea care a decis arestarea.

Minune si Salam, implicati

Celebrii cantareti de manele Adrian Minune si Florin Salam sunt si ei implicati in cazul "Million Dollars" , fiind cercetati pentru favorizarea infractorului, respectiv marturie mincinoasa. Cei doi cantareti au fost si ei inregistrati de parchet in timp ce recunosteau ca la restaurant a avut loc o tentativa de omor. Acestia insa, ca si angajatii restaurantului, declarasera insa ca nu stiu nimic despre vreun asemenea incident.

Potrivit ultimilor date din ancheta procurorilor, la 19 septembrie 2010, Marian Naca, zis Italianul, "membru al clanului "Caranii" a fost batut si injunghiat in burta cu un briceag, in toaleta restaurantului "Million Dolars" din Capitala, de trei membri ai clanului "Camataru": Ionel Balint, zis "Nutulica", George Apostol, zis "Buca"si de Florin Nicolae Dragusin.Imediat dupa incident, unul dintre patronii localuilui, Ilie Viorel, le-a solictat angajatilor -Adriana Niculescu, Ana Maria Arnautu, Gheorghe Leonida Neagu si Nicolae Daniel Raceanu-sa stearga toate urmele de sange si le-a spus ce sa declare politistilor veniti la fata locului.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#SRI tentativa omor restaurant, #ofiter SRI Minune Salam, #Camataru tentativa omor , #sri