Tutuianu: Am cerut SRI informatii privind incadrarea lui Coldea la Academia de Informatii

Luni, 28 August 2017, ora 16:46
2983 citiri
Tutuianu: Am cerut SRI informatii privind incadrarea lui Coldea la Academia de Informatii
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Presedintele Comisiei de Control SRI, Adrian Tutuianu, a cerut Serviciului sa comunice care a fost procedura legala de ocupare a postului de conferentiar universitar la Academia de Informatii de catre Florian Coldea si daca acesta indeplineste conditiile pentru o asemenea functie.

"Am facut o solicitare la Serviciul Roman de Informatii in ceea ce priveste incadrarea pe postul de conferentiar universitar la Academia de Informatii a domnului Florian Coldea. Am cerut sa ni se comunice care a fost procedura legala de ocupare a acestui post si sa ne fie puse la dispozitie documentele din care sa ne lamurim daca domnul Coldea indeplineste sau nu conditiile pentru un asemenea post didactic", a spus Adrian Tutuianu.

Citeste mai multe despre: Florian Coldea, proaspat iesit la pensie din SRI, tocmai a fost angajat ca profesor... tot la SRI.

Totodata, presedintele Comisiei de Control SRI, care este si ministru al Apararii, a cerut Serviciului sa trimita punctul de vedere privind comunicarea de la DNA la Serviciu.

"Am solicitat SRI sa ne trimita punctul de vedere legat de comunicarea de la DNA catre SRI, respectiv solicitarile de monitorizare a posturilor Antena 3 si RCD-RDS. Vom vedea care a fost temeiul legal al acestui schimb de informatii si in ce masura au fost respectate dispozitiile legale care privesc activitatea SRI", a subliniat Tutuianu.

#Tutuianu Coldea conferentiar ANI , #sri