Nela Ignatenko, a doua persoana data in urmarire in dosarul Ferma Baneasa. Ea a postat recent pe Facebook: Daca Dumnezeu este cu tine, nu conteaza cati sunt impotriva ta

Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 11:20
10140 citiri
Nela Ignatenko, a doua persoana data in urmarire in dosarul Ferma Baneasa. Ea a postat recent pe Facebook: Daca Dumnezeu este cu tine, nu conteaza cati sunt impotriva ta
Nela Ignatenko FOTO Facebook

Nela Ignatenko (fosta Pavaloiu), condamnata in dosarul "Ferma Baneasa" alaturi de Remus Truica si de printul Paul al Romaniei, a fost data in urmarire de politisti, dupa ce nu a fost gasita la locuinta sa. Ea este cautata de politisti, precum Paul al Romaniei, care nu a fost gasit joi seara acasa.

Ignatenko a fost condamnata definitiv joi, 17 decembrie, la 5 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de spalare a banilor si abuz in serviciu.

Dupa pronuntarea sentintei care o trimite la inchisoare, Ignatenko (fosta Pavaloiu) a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de tipul "gandul zilei".

"Au mai ramas 8 zile pana la Craciun. In ciuda tuturor relelor si nemerniciilor de pe acest pamant, zambiti acum si bucurati-va de frumusetea sarbatorilor. Sa-i inconjuram cu drag si caldura sufleteasca pe toti cei dragi noua. Sa daruim fiecarui semen gandurile noastre bune si pline de dragoste. Si un pic din fericirea noastra", este mesajul postat pe Facebook de Ignatenko.

Vineri, in jurul orei 11, inculpata a publicat un nou mesaj pe pagina de socializare: "Daca Dumnezeu este cu tine, nu conteaza cati sunt impotriva ta. Amin!".

In dosarul "Ferma Baneasa", Ignatenko (fosta Pavaloiu) a fost acuzata de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru altul un folos necuvenit cu consecinte deosebit de grave, spalare a banilor.

"Ca urmare a intelegerii avute cu inculpatul Al Romaniei Paul Philippe, inculpata Pavaloiu Nela i-a promis ca, prin influenta avuta la nivelul functionarilor publici cu atributii in retrocedarea padurii Snagov, ii poate determina sa actioneze conform intereselor acestuia.

Astfel, aceasta a facut demersuri la Primaria Snagov si Institutia Prefectului Ilfov, a redactat cereri, memorii, a pus la dispozitia functionarilor publici inscrisuri si, prin intermediul primarului Musat Apostol, cu care are o relatie apropiata, beneficiind de sprijinul unor persoane din conducerea unor partide politice, si-a exercitat influenta asupra functionarilor publici din cadrul comisiei locale Snagov si comisiei judetene de fond funciar Ilfov, determinandu-i sa valideze retrocedarea catre inculpatul Al Romaniei Paul a suprafetei de 46,78 ha teren forestier, desi acesta nu a depus cerere in mod valabil, nu a facut dovada titlului lui Carol al II-lea sau drepturilor sale succesorale dupa acesta.

In schimb, inculpata Pavaloiu Nela urma sa primeasca 30% din valoarea bunului ce urma a fi retrocedat", au fost acuzatiile aduse de DNA.

Condamnata din dosarul "Ferma Baneasa", dupa ce a aflat ca va merge la inchisoare: "In ciuda tuturor relelor si nemerniciilor, zambiti acum"

Paul Al Romaniei, dat oficial in urmarire generala. Poza autointitulatului print a fost afisata pe site-ul Politiei Romane

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nela Ignatenko, #ferma baneasa, #Remus Truica DNA, #Printul Paul , #stiri juridice