Urmărire ca în filme cu focuri de armă, în Botoșani, după ce un bărbat a furat taxiul în care se afla

Marti, 09 Noiembrie 2021, ora 21:08
1682 citiri
Urmărire ca în filme cu focuri de armă, în Botoșani, după ce un bărbat a furat taxiul în care se afla
Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa FOTO Pixabay

Poliţiştii din Botoşani au tras marți, 9 noiembrie, mai multe focuri de armă pentru prinderea unui bărbat care a furat un taxi în care era client.

Ulterior, urmărit de agenţi, nu s-a conformat semnalelor de oprire.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Suharău, un taximetrist a rămas fără autoturism, după ce clientul cu care se afla în maşină i l-a luat, prin violenţă.

"Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localităţii Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa. El este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#taxi, #Botosani, #furt, #urmarire , #stiri juridice
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5