Cheloo, acuzat si de trafic de droguri de risc, dupa ce i-a dat canabis unui anchetator sub acoperire (surse)

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 18:32
7528 citiri
Cheloo, acuzat si de trafic de droguri de risc, dupa ce i-a dat canabis unui anchetator sub acoperire (surse)
Foto: Facebook/Cheloo

Cantaretul de muzica hip-hop Ion Catalin Stefan este suspectat de procurorii DIICOT atat de consum de droguri, cat si de trafic de droguri de risc, dupa ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire si unui colaborator al anchetatorilor.

Solistul trupei Parazitii, Ion Catalin Stefan, cunoscut sub numele de scena Cheloo, i-ar fi dat gratuit canabis, in cateva randuri, unui investigator sub acoperire si unui colaborator al procurorilor DIICOT, potrivit documentelor de la dosarul de ancheta.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro ca respectivele probe au fost analizate in laborator si a rezultat ca este vorba despre substanta vegetala cu continut de tetrahidrocanabinol, respectiv canabis.

Procurorii DIICOT Ploiesti au facut, miercuri, zece perchezitii in Bucuresti si judetul Prahova, inclusiv la locuinta lui Cheloo, intr-un dosar care vizeaza infractiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

Perchezitii acasa la rapperul Cheloo intr-un dosar de trafic de droguri

In jurul orei 12.45, Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploiesti, unde este audiat si la ora transmiterii acestei stiri, el fiind suspectat si de consum de stupefiante, dupa ce la casa sa de vacanta de langa Breaza procurorii au descoperit cateva grame de canabis.

Intrebat de jurnalisti daca are ceva sa isi reproseze, acesta a spus: "Multe!". De asemenea, intrebat cum se simte, Cheloo a raspuns: "Ca un lup intre oi".

Cheloo, prima reactie dupa ce a fost dus la audieri pentru trafic de droguri

Alte peste 80 de persoane, intre care foarte multi adolescenti, au fost dusi de catre jandarmi la DIICOT pentru a fi audiati in acest dosar. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre tineri consumatori de droguri din Bucuresti, dar si din mai multe localitati ale judetului Prahova.

Pe parcursul audierilor, parinti si rude ale unora dintre tinerii ridicati de catre anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT si asteapta sa vada ce vor decide procurorii in privinta copiilor sau rudelor lor aflati la audieri.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Cheloo trafic droguri risc, #Cheloo canabis anchetator acoperire , #trafic droguri