Ziare.com

Bucurestiul, sub asediul petrecerilor de Revelion - afla ce strazi sunt inchise

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 14:13

   

Bucurestiul, sub asediul petrecerilor de Revelion - afla ce strazi sunt inchise
Bucurestiul se va afla, in noaptea de 31 decembrie, sub asediul petrecerilor in aer liber, la propriu! Din aceasta cauza, circulatia rutiera va fi restrictionata pe mai multe strazi din Capitala.

Capitala, blocata de revelioanele in aer liber - afla restrictiile de circulatie

Revelion in Piata Revolutiei

Pentru petrecerea de Revelion organizata, sambata, in Piata Revolutiei, circulatia va fi restrictionata gradual, in functie de afluenta publicului, incepand cu ora 20.00.

Astfel, soferii nu vor avea acces pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, pe Str. Stirbei Voda, intre Str. Luterana si Calea Victoriei, dar si pe Str. George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C.A. Rosetti, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) remis Ziare.com.

Pe perioada restrictiilor, se poate circula, insa, pe ruta ocolitoare Piata Victoriei - Bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii.

Revelion in Piata Constitutiei - vezi ce artisti urca pe scena

Revelion in Piata Constitutiei

Cum Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza in noaptea de 31 decembrie, intre orele 22.00 si 6.00, "Revelionul 2012", mai multe bulevarde principale din oras vor fi blocate de miile de oameni care vor sarbatori in strada trecerea in noul an.

Asadar, pe toata durata "Revelionului 2012", traficul va fi restrictionat pe Bd. Unirii, intre Bd. I. C. Bratianu si Bd. Libertatii. Restrictii de circulatie vor fi si pe Bd. Libertatii, intre Bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, insa intre orele 23.00 si 2.00.

Agentii rutieri recomanda trei rute ocolitoare: pe Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Piata George Cosbuc - Bd. Regina Maria, pe Str. Izvor - Str. Hasdeu - Splaiul Independentei si pe Bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - Str. Hasdeu - Str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Ce le pregateste Oprescu bucurestenilor de Revelion - Exclusiv Ziare.com

Petrecere de Revelion in Piata George Enescu

O alta petrecere de Revelion in strada, dedicata bucurestenilor si nu numai, va avea loc si in Piata George Enescu, care va incepe la ora 19.30 si se va termina in jur de ora 7.00.

Prin urmare, traficul va fi blocat pe Str. Franklin in perioada 27 decembrie, ora 7.00 - 1 ianuarie, ora 7.00. Din cauza multimii de oameni asteptata la acest eveniment, restrictionate circulatiei vor fi, intre 31 decembrie, ora 20.00 si 1 ianuarie, ora 2.00, si Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. I. Campineanu, Str. Stirbei Voda, intre Str. Luterana si Calea Victoriei, Str. George Enescu, pe Str. Episcopiei, pe Str. C-tin Esarcu, pe Str. Dem I. Dobrescu si pe Str. C. A. Rosetti.

Soferii pot ocoli Piata George Enescu pe urmatoarea ruta: Piata Victoriei - B-dul Lascar Catargiu - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii.

Pe perioada restrictiilor, autobuzele care circula prin centrul Capitalei vor merge pe trasee modificate. Astfel, vor avea trasee modificate autobuzele liniilor 122, 126, 168, 226, 368, 137, 138, 268, 178, 300, 361, 136, 385 si linia de noapte N121.

Metroul si tramvaiele de pe traseele 1 si 41 vor circula in noaptea de Revelion la intervale de 20-30 de minute, iar autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) de pe liniile de noapte, intre ora 1.00 si 5.00, la o ora.

A.T.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1523 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor