Incepe aglomeratia din trafic: Vezi rutele ocolitoare

Duminica, 02 Mai 2010, ora 13:24
2326 citiri
Incepe aglomeratia din trafic: Vezi rutele ocolitoare

Duminica, dupa orele pranzului, se asteapta intensificarea semnificativa a traficului rutier pe majoritatea drumurilor nationale. Cel mai greu se va circula pe cele doua autostrazi si pe drumurile nationale 1, 6, 5 si 2, catre Bucuresti.

Chiar daca au fost luate masuri speciale de fluidizare a circulatiei, in sensul ca aefectivele au fost marite, iar echipajele de la sol vor fi sprijinite si din aer, cu un elicopter al Inspectoratului de Aviatie al M.A.I, conform Infotrafic, politistii recomanda rutele ocolitoare.

De la mare

Astfel, avand in vedere ca in judetul Constanta DN22C Murfatlar - Cernavoda, alcatuit din doua benzi, nu va putea prelua, in conditii optime, numarul mare de autovehicule, se recomanda, pentru a ajunge in Capitala, DN2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni si in continuare pe DN2 Urziceni - Bucuresti. De asemenea, din DN2A se poate reintra pe Autostrada Soarelui din Slobozia pe DN21, prin Drajna.

De la munte

Pentru a se evita aglomeratia din zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, dinspre Brasov se poate circula pe DN1A Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti - Bucuresti. Din Sinaia se poate circula pe DN 71 Sinaia - Fieni - Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

De mentionat e faptul ca ca joi, vineri si sambata, Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Sinaia a inregistrat pe sensul catre Brasov peste 43.000 de autovehicule.

Celor care pornesc catre Bucuresti din zona Bran - Moeciu, nu li se recomanda traseul DN73A Rasnov - Predeal - DN1 Predeal - Bucuresti, ci ruta DN73 Bran - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti sau DN73 Bran - Valea Mare-Pravat - DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste - DN71 Targoviste - Baldana - DN7 Baldana - Bucuresti.

De asemenea, se va circula in coloana pe DN6 pe segmentul Alexandria - Bucuresti, dar si pe DN65 Slatina - Pitesti (foarte multi automobilisti care vin dinspre judetele Dolj si Olt vor evita DN6 Alexandria - Bucuresti si se vor deplasa pe ruta DN65 Slatina - Pitesti - A1 Pitesti - Bucuresti).

Dinspre vami

Foarte intens circulate vor fi si drumurile care pornesc din punctele de frontiera cu Ungaria (unde, in multe statiuni, s-a deschis sezonul estival), dar mai ales cu Bulgaria (DN5 Giurgiu - Bucuresti si DN39 Vama Veche - Constanta).

Citeste si:
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a contrazis luni, 8 august, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat că localităţi din România subvenţionează metroul din...
Rotativa de premier. Ce șanse sunt ca Ciolacu să rămână pe tușă: "Se testează apele și în rândurile pesediștilor"
Rotativa de premier. Ce șanse sunt ca Ciolacu să rămână pe tușă: "Se testează apele și în rândurile pesediștilor"
În plin scandal cu UDMR-ul privind declarațiile lui Viktor Orban, PNL și PSD reaprind discuția privind rotativa scaunului de premier care ar trebui să ajungă la social-democrați. Liderul...