Soferul oprit cu focuri de arma dupa ce a plecat cu un politist pe capota este fiul unui traficant de droguri

Sambata, 11 Martie 2017, ora 20:50
41470 citiri
Soferul oprit cu focuri de arma dupa ce a plecat cu un politist pe capota este fiul unui traficant de droguri
Foto: Facebook / Roni Herscovici

Soferul in varsta de 22 de ani care a lovit un politist si l-a tarat pe capota 20 de metri dupa ce a trecut pe rosu intr-o intersectie din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor, ultraj si distrugere, el urmand sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Surse judiciare au declarat pentru agentia de presa Mediafax ca barbatul este Roni Herscovici, el fiind retinut dupa ce a fost audiat timp de aproape opt ore la Politia Capitalei.

Barbatul este, potrivit sursei citate, fiul unui traficant de droguri, Carol Herscovici, care a fost prins la sfirsitul lunii aprilie 2001, pe o strada din sectorul 1 al Capitalei, avind asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy.

In urma descinderii facute atunci de politisti la o locuinta a acestuia, din municipiul Brasov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totala de droguri fiind compusa din 66.000 de tablete.

Carol Hescovici avea si cetatenie romana si urma sa plaseze drogurile la New York, au declarat, atunci, surse din Politie. Herscovici le-a spus atunci anchetatorilor ca urma sa primeasca indicatii in baza carora urma sa plaseze drogurile la New York.

Roni Herscovici a studiat la Universitatea Romano-Americana. Tanarul a fost retinut dupa ce a tarat un politist pe capota masinii pe parcursul a 20 de metri, dupa ce acesta incercase sa-l legitimeze pentru ca a intrat intr-o intersectie la culoarea rosie a semaforului.

"A oprit si, in momentul in care agentul de politie rutiera i-a solicitat documentele, a devenit agresiv verbal si a demarat, avand politistul agatat de oglinda retrovizoare si de centura de siguranta. Colegul aflat la volanul autospecialei a plecat in urmarirea acestuia, iar politistul care solicitase documentele a reusit, dupa aproximativ 20 de metri, sa sara de pe masina. In acest rastimp, a fost solicitat si sprijin din partea altor echipaje de politie aflate in zona, care au reusit sa blocheze autoturismul. Conducatorul auto a refuzat sa coboare, ba mai mult s-a blocat in masina", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

La fata locului au mai venit si persoane din familia soferului, care au deschis portbagajul masinii cu o cheie de rezerva.

Politistii l-au imobilizat pe barbat folosind un spray iritant-lacrimogen, dar acesta a demarat din nou, lovindu-se in doua autospeciale care ii blocau iesirea.

"Pentru imobilizarea lui, dupa ce a lovit autospecialele, s-a utilizat si armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de arma, nicio persoana fiind ranita. Conducatorul auto, in varsta de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat si condus la sediul Brigazii Rutiere, pentru audieri. In prezent, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Serviciul Omoruri din Politia Capitalei efectueaza cercetari in vederea stabilirii contextului de fapt si de drept in care s-a produs acest eveniment", mai arata Politia Capitalei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#incident trafic Bucuresti , #trafic rutier