Trafic Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte - vezi rutele indicate

Sambata, 16 Iulie 2011, ora 10:55
1341 citiri
Trafic Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte - vezi rutele indicate

Centrul Infotrafic din IGPR informeaza ca sambata dimineata se circula in coloana la intrarea in Cernavoda dinspre Autostrada Soarelui, politistii constanteni deviind traficul rutier pe Drumul Judetean 223, prin Cochirleni, cu iesire in DN3 in dreptul localitatii Ion Corvin.

Pe de alta parte, amintesc reprezentantii Infotrafic, traficul rutier este intrerupt pe DN22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra.

Si pe DN22C Stefan cel Mare - Murfatlar, traficul rutier se desfasoara in coloana, insa fluent.

Totodata, pe a doua ruta importanta catre Constanta, DN2A Slobozia - Harsova - Constanta, se circula usor ingreunat pe segmentul Slobozia - Tandarei din cauza numarului mare de masini, dar si a unor lucrari la suprafata carosabil, iar in judetul Constanta, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe DN2A Constanta - Harsova, intre localitatile Galbiori si Dorobantu, din cauza unui accident rutier, produs in jurul orei 5:00, in care au fost implicate doua autotrenuri. Locul accidentului este ocolit pe un drum judetean (DJ224 Tepes-Voda).

Soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri care deviaza circulatia.

Pentru a ocoli zonele cu trafic ingreunat, politistii le recomanda soferilor care vin dinspre Moldova sa traverseze Dunarea cu bacul la Galati sau Braila, iar celorlalti varianta prin Calarasi, pe DN3, care include, de asemenea, o traversare cu bacul la Ostrov.

Aglomeratie si pe drumul spre munte

Si pe DN1, dinspre Bucuresti catre Brasov, circulatia s-a intensificat. In cursul zilei de vineri, dispeceratul de monitorizare a traficului de la Barcanesti a inregistrat 27.585 de autovehicule pe sensul catre Ploiesti, cu 2.000 mai multe decat vinerea trecuta.

In localitatea Barcanesti, din judetul Prahova, sunt instituite restrictii pentru executarea lucrarilor la pasajul viitoarei autostrazi. Iar in zona Posada, intre kilometrii 113 si 114, se efectuaza lucrari de reparatii la un pod, circulatia desfasurandu-se alternativ, pe un fir.

Pentru a ocoli aceste zone, conducatorii auto care doresc sa ajunga la Brasov pot circula pe DN1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele. In Sinaia si in celelalte statiuni de pe Valea Prahovei se poate ajunge si prin Targoviste, pe DN7 Bucuresti - Baldana - DN71 Baldana - Targoviste - Fieni - Sinaia.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#trafic munte mare Bucuresti, #trafic drumuri munte, #trafic drumuri mare, #trafic autostrada Soarelui , #trafic rutier