Trafic intens pe DN1 către Brașov. Se circulă în coloană pe Centura Vest Ploiești și în zona Bușteni

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 18:42
1582 citiri
Trafic intens pe DN1 către Brașov. Se circulă în coloană pe Centura Vest Ploiești și în zona Bușteni
Aglomeratie pe DN1 FOTO Captură foto

Poliția Română a transmis vineri, 26 noiembrie, că, la ora 17:45, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești.

Se circulă în coloană pe mai multe porțiuni, iar valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești, astfel:

-Centura de Vest a municipiului Ploiești: trafic intens către Brașov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 și Strejnicu-km. 61+500 de metri, dar și pe tronsonul kilometric 64 - 66+500 de metri;

-Comarnic: coloană în mișcare pe directia de deplasare București-Brașov, de la km. 103+500 (Nistorești) până la km. 106 (Comarnic);

-Sinaia: trafic intens, fără coloane formate;

-Bușteni: pe sensul de mers Ploiești către Brașov este înregistrată coloană în mișcare de la km. 128 (loc. Poiana Țapului) până la km.130 (loc.Bușteni).

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative.

În zona montană sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță, carosabilul fiind parțial umed.

Totodată, la această oră, se circulă în condiții de ninsoare cu depunerea unui strat subțire de zăpadă în județul Mehedinți, în localitățile Siroca, Cireșu, Godeanu și Podeni. De asemenea, ninge ușor în localitatea Rânca, județul Gorj, pe DN 67C, petronsonul kilometric 24 – 36, însă fără depuneri pe carosabil.

#trafic rutier, #DN1, #1 decembrie , #trafic rutier