Aglomeratie pe soselele care duc la munte si la mare. Vezi rutele ocolitoare

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 11:52
1574 citiri
Aglomeratie pe soselele care duc la munte si la mare. Vezi rutele ocolitoare
Foto: Arhiva

Aglomeratia de pe soselele care duc spre mare si spre munte a inceput sa isi faca simtita prezenta inca de vineri dimineata, cand sute de turisti au plecat in minivacanta de 1 Mai.

Politistii se asteapta ca traficul rutier sa devina din ce in ce mai ingreunat in urmatoarele ore, asa ca cer soferilor sa fie prudenti in trafic si sa se foloseasca si de rutele ocolitoare.

Pentru a evita producerea unor evenimente neplacute, 2.000 de politisti vor fi prezenti pe cele mai aglomerate tronsoane, iar autostrazile A1 si A2, dar si drumul ce leaga Bucurestiul de Valea Prahovei vor fi atent monitorizate si cu ajutorul elicopterelor.

In plus, zece radare si mai multe echipaje SMURD vor fi numai pe Autostrada A2, potrivit Antena 3.

Turistii care vor sa petreaca un weekned prelungit la munte ar putea scapa de nebunia creata pe DN 1 alegand drumul National 1A-Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Sacele cu iesire la Brasov sau pe DN 7 Bucuresti-Baldana si in continuare pana in statiunea Sinaia. Pot alege, de asemenea, si DN 71 Bucuresti - Targoviste - Fieni - Moroieni pana la Sinaia.

In ceea ce piveste drumul spre mare, politistii sustin ca este imposobil ca DN 22C sa preia toate masinile iesite de pe Autostrada Soarelui, asa ca ofera ca varianta tronsonul Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Constanta.

Pentru a iesi din tara catre Bulgaria, pe langa varianta prin Vama Veche, exista si cea pe DN 38: Constanta-Agigea-Negru Voda.

Rute alternative

Rute alternative pentru DN1 sunt urmatoarele: DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti - Cheia - Sacele - Brasov si si DN 7 - DN71 Bucuresti - Targoviste - Pucioasa - Sinaia - Brasov.

Pentru A2, Bucuresti - Constanta, rutele alternative sunt DN 2 - DN 2A Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Constanta si DN3 - Bucuresti - Fundulea - Lehliu - DN3A - Drajna - Fetesti - DN2A-Giurgeni-Harsova - Constanta.

Ruta alternativa pentru A1, Bucuresti - Pitesti este DN 7 Bucuresti - Gaiesti - Pitesti.

Cei care pleaca in Bulgaria pot merge si pe DN 39 - Constanta-Agigea-Vama Veche si DN 38 - Constanta-Agigea-Techirghiol-Negru Voda.

Aglomeratie la Gara de Nord

Aglomeratie mare era si in Gara de Nord, vineri dimineata, aceasta fiind creata de bucurestenii care doresc sa plece la mare, unde isi vor petrece minivacanta de 1 Mai.

Cei care au vrut sa stea o zi in plus pe malul marii, au preferat sa plece cu trenurile puse la dispozitie de CFR catre litoral inca de vineri dimineata, asa ca au luat cu asalt Gara de Nord din Capitala.

Avand in vedere numarul mare de calatori, CFR a suplimentat "Trenurile Tineretului" cu inca 2 trenuri spre si dinspre litoral, care vor circula pe relatia Bucuresti - Constanta - Mangalia astfel:

- in data de 30 aprilie 2010, Acc 13681 Bucuresti Nord (pl. 08.22) - Constanta (sos. 12.47/pl. 13.20) - Mangalia (sos. 14.51).

- in data de 2 mai 2010, Acc 13684 Mangalia (pl.16.30) - Constanta (sos. 17.56/pl. 18.10) - Bucuresti Nord (sos. 22.32).

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#aglomeratie sosele, #trafic ingreunat, #vacanta 1 Mai rute ocolitoare , #trafic