Autostrada Timisoara-Arad a fost inchisa, din cauza ninsorilor

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 19:03
3733 citiri
Autostrada Timisoara-Arad a fost inchisa, din cauza ninsorilor
Foto: Ora de Timis

Autostrada Timisoara-Arad a fost inchisa, sambata seara, din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, pentru ca autoritatile sa curete carosabilul.

Autostrada a fost inchisa pentru trei ore, incepand cu 17:30, a a anuntat Inspectoratul de Politie al Judetului Timis.

Masura a fost luata pentru ca in orele urmatoare se anunta caderi de zapada si viscol, iar circulatia a fost deja ingreunata, formandu-se cozi de kilometri pe ambele sensuri.

Au fost inchise intrarile dinspre centura Timisoarei si dinspre DN 68.

Totodata, CNADNR a anuntat ca, sambata, in intervalul orar 09:00 - 18:00 s-a actionat cu un numar de 85 autoutilaje si au fost raspandite aproape 350 de tone de materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri nationale unde au fost intregistrate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

De asemenea, la ora 18:00 se inregistrau depuneri de zapada pe partea carosabila pe 21 de drumuri nationale din judetele Arges, Mehedinti, Gorj, Valcea, Hunedoara, Caras-Severin, Timisoara, Maramures, Sibiu, Harghita si Covasna.

Avertizare de cod galben de ninsori si ploi in toata tara pentru weekend

A venit iarna: Trafic ingreunat din cauza zapezii in 9 judete

Soferii nu aveau inca probleme serioase din cauza zapezii, sambata dimineata, niciun drum din tara nefiind blocat ca urmare a ninsorilor din ultimele zile. Cu toate acestea, pe drumuri din 9 judete exista zapada pe carosabil, care atingea doi centimetri.

Meteorologii au emis, vineri, doua avertizari cod galben de ninsori si ploi, valabile pana duminica seara, pentru toate regiunile tarii. Astfel, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prima avertizare de cod galben pentru perioada 8 decembrie, ora 17:00 - 9 decembrie, ora 8:00, precizand ca vremea se va inrautati treptat in vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte.

In seara zilei de sambata 8 decembrie si in noaptea de sambata spre duminica va ninge in Banat, Crisana, apoi si in Maramures si nordul Moldovei, iar in Transilvania si Oltenia vor fi precipitatii mixte.

In zona montana si in Banat, cantitatile de precipitatii vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp. Vantul va avea intensificari in sudul si sud-estul tarii, dar mai ales la munte si in sudul Banatului, unde va viscoli ninsoarea.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#autostrada Timisoara Arad inchisa, #Timisoara Arad inchisa ninsoare, #autostrada inchisa zapada, #circulatie Timisoara Arad inchisa zapada , #trafic