Ziare.com

Circulatia pe podul Agigea va fi restrictionata pana la 1 noiembrie. Trei nopti, traficul va fi complet oprit

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 06:51

   

Circulatia pe podul Agigea va fi restrictionata pana la 1 noiembrie. Trei nopti, traficul va fi complet oprit
Traficul pe podul Agigea va fi restrictionat, incepand de luni, pana in 1 noiembrie, pentru finalizarea unei noi etape a lucrarilor de reabilitare. In noptile de luni, marti si miercuri, circulatia va fi complet inchisa, intre orele 22.00 si 06.00, masinile fiind dirijate pe o ruta alternativa.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta ca, pentru a putea finaliza o noua etapa a lucrarilor de reabilitare si pentru a nu pune in pericol siguranta participantilor la traficul rutier, circulatia pe podul Agigea va fi restrictionata, de luni pana la 1 noiembrie.

"In noptile de 18, 19 si 20 septembrie, in intervalul orar 22:00-06:00, se va inchide circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule", anunta CNAIR.

In timpul zilei se va putea circula pe cate o banda pe sens.

In perioada in care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, circulatia va fi deviata pe ruta: Agigea - A4 (Intrare Port Constanta Sud) - Podul Nou (Apolodor) - Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord - Agigea) - DN38 (Agigea - Negru Voda).

Circulatia rutiera va continua sa se desfasoare pe cate o singura banda pe sens in perioada 21 septembrie - 01 noiembrie (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomeratiei este recomandata aceeasi ruta alternativa.

Pana la 1 noiembrie se va realiza montarea tunelului de protectie deasupra caii podului, la o inaltime de 5,5 metri, si a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, in vederea reparatiei suprafetelor de beton ale acestuia.

De asemenea, sunt prevazute: protejarea cu beton a ancorajelor inferioare ale celor zece hobane, demontarea distantierilor provizorii ai hobanelor si montarea distantierilor definitivi, armarea si betonarea bulbilor hobanelor de la nivelul trotuarelor, montarea unor deviatori la ancorajele inferioare si lucrari de montare a hidroizolatiei si de betonare a trotuarului, pe sensul Constanta - Agigea.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 3255 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor