Circulatie inchisa pe DN 10 si DN 22 C - vezi unde

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 16:16
1214 citiri
Circulatie inchisa pe DN 10 si DN 22 C - vezi unde
Foto: Adevarul

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, miercuri, ca DN 10 Chirilesti-Siriu este inchis din cauza caderilor de pietre pe carosabil, iar pe DN 22C Cernavoda-Stefan cel Mare nu se circula din cauza lucrarilor de reabilitare a podului Cernavoda.

Potrivit site-ului oficial al companiei, circulatia rutiera pe DN 10 (km 84+500) este blocata din cauza caderii de blocuri de piatra de pe versanti pe carosabil.

"Volumul estimat al blocurilor de piatra cazute pe carosabil este de aproximativ 2.000 mc, cu o inaltime de 4-6 metri. Tronsonul de drum este blocat pe o lungime de 40 metri, pe o latime de 8-9 metri.

Zona este semnalizata corespunzator iar circulatia este deviata de la km 47+070, Cislau, pe DJ102B Cislau - Valenii de Munte, pentru a continua pe DN1A Valenii de Munte - Cheia - Brasov. Circulatia rutiera pe sectorul afectat va fi ramane inchisa pana la indepartarea stancilor precum si remedierea avariilor produse de caderea acestora pe suprafata carosabila", precizeaza CNADNR.

Potrivit reprezentantilor companiei, pe DN 22C Cernavoda-Stefan cel Mare (0+00-4+100) circulatia este inchisa din cauza lucrarilor de reabilitare la podul Cernavoda, peste Canalul Dunare - Marea Neagra, de pe DN 22C (km 1 + 978).

Traficul rutier se desfasoara deviat pe urmatoarele variante ocolitoare:

Pentru autovehiculele sub 3,5 tone, destinate transportului de persoane si autovehiculele cu regim special de circulatie se recomanda ruta A2 (Bucuresti-Cernavoda) - DJ223C (Cernavoda-Stefan cel Mare) - DN22C (Stefan cel Mare-Murfatlar) - DN3 (Murfatlar-Constanta)

Pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone sunt recomandate rutele - DN2 (Bucuresti-Urziceni) - DN2A (Urziceni-Slobozia-Giurgeni-Constanta

A2 (Bucuresti-Drajna) - DN21 (Drajna-Slobozia) - DN2A (Slobozia-Giurgeni-Constanta), A2 (Bucuresti-Fetesti) - DN3B (Fetesti-Gura Ialomitei) DN2A (Gura Ialomitei-Giurgeni-Constanta).

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#circulatie inchisa caderi pietre, #lucrari reabilitare pod Cernavoda , #trafic