Circulatie restrictionata duminica pe traseul Semimaratonului International Bucuresti

Duminica, 19 Mai 2013, ora 08:28
2017 citiri
Circulatie restrictionata duminica pe traseul Semimaratonului International Bucuresti
Foto: Arhiva

Circulatia va fi restrictionata duminica, intre orele 9.00 si 12.30, pe traseul concursului de alergare "Semimaraton International Bucuresti", informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Traseul concursului cuprinde bd. Libertatii - Rond Cosbuc - bd. Libertatii - Piata Constitutiei - bd. Unirii - Piata Alba Iulia - bd. Decebal - Piata Muncii - bd. Basarabia (pana la bd. Chisinau) - bd. Basarabia - Stadionul "National Arena" (inconjurarea stadionului) - bd. Basarabia - Piata Muncii - bd. Decebal - Piata Alba Iulia - bd. Unirii - Piata Constitutiei - bd. Libertatii - bd. Natiunile Unite - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - str. Halelor (pana la bd. I.C. Bratianu) - str. Halelor - Splaiul Independentei - calea Victoriei (pana la str. Matei Millo) - calea Victoriei - Splaiul Independentei (cu intoarcere la Pod Eroilor) - Splaiul Independentei - bd. Libertatii - Piata Constitutiei.

Tot duminica, in intervalul orar 12.30 - 14.30, se va desfasura Crosul Copiilor, cu startul in Piata Constitutiei pe bd. Libertatii, intre bd. Natiunile Unite si calea 13 Septembrie (si retur).

Traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 12.30 - 15.00 pe bd. Libertatii intre calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite, dar si pe bd. Unirii intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei.

In intervalul orar 9.30 - 11.30, tot duminica, se va desfasura Cursa Populara in jurul Palatului Parlamentului - Piata Constitutiei - bd. Libertatii - calea 13 Septembrie - str. Izvor - bd. Libertatii - Piata Constitutiei -, traficul rutier fiind de asemenea restrictionat.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in perimetrul adiacent traseului de desfasurare a maratonului iar cetatenilor sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, renuntand la deplasarea cu autovehiculele personale.

"Totodata, solicitam conducatorilor de autovehicule urmatoarele: sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate; sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere; sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de participanti si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic", se arata in comunicat.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#maraton Bucuresti, #semimaraton international Bucuresti, #trafic Bucuresti maraton , #trafic
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Suspendatzi tot Bucurestiul pentru semimaraton,