Drumuri blocate in trei judete, din cauza zapezii. Gheata pe A2

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 11:50
4175 citiri
Drumuri blocate in trei judete, din cauza zapezii. Gheata pe A2

Mai multe drumuri nationale din trei judete ale tarii sunt blocate, joi, din cauza zapezii. Este vorba de sosele din nord-estul Romaniei (judetul Botosani), dar si din sud (judetele Calarasi si Teleorman).

CNADNR a anuntat joi dimineata ca, incepand cu ora 09:20, s-a inchis circulatia pe DN 21 Drajna - Calarasi si pe DN 3 Lehliu Gara - Calarasi.

Viscolul da peste cap traficul rutier - vezi drumurile blocate

In plus, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane transmite ca, in acelasi timp, circulatia este intrerupta, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe mai multe drumuri nationale, dupa cum urmeaza:

DN24C Santa Mare - Radauti Prut (judetul Botosani);

DN29 Botosani - Saveni - Manoleasa (judetul Botosani);

DN29A Dorohoi - Radauti Prut (judetul Botosani);

DN29D Botosani - Stefanesti (judetul Botosani);

DN51 Izvoarele - Zimnicea (judetul Teleorman);

DN65A Rosiori de Vede - Turnu Magurele (judetul Teleorman);

DN65E Rosiori de Vede - Furculesti (judetul Teleorman).

Timis: Cinci trenuri, anulate din cauza zapezii

Totodata, pe alte 14 tronsoane de drumuri nationale din 11 judete din estul si sudul Roamaniei se circula ingreunat, iar pe Autostrada A2 exista portiuni acoperite cu gheata, intre kilometrii 105 si 220, existand posibilitatea formarii poleiului pe anumite tronsoane de drum.

Drumurile vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice. Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Romania, sub zapada: Scolile din cinci localitati din judetul Olt, inchise joi

Cinci trenuri care circula pe rutele Jimbolia - Lovrin si Sannicolau Mare - Cenad, din judetul Timis, sunt anulate, joi, din cauza zapezii. Totodata, scolile din cinci localitati din judetul Olt vor fi inchise joi din cauza vremii nefavorabile, iar mai multe drumuri din judet sunt inchise circulatiei din cauza zapezii si viscolului.

F.N.

#drumuri blocate zapada, #drumuri inchise zapada, #circulatie intrerupta ninsoare, #gheata autostrada A2 , #trafic