Romania, in zapada: In sfarsit, se circula pe A2 si A4, peste 100 de trenuri raman anulate

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 14:00
9427 citiri
Romania, in zapada: In sfarsit, se circula pe A2 si A4, peste 100 de trenuri raman anulate
Foto: Arhiva Ziare.com

In sfarsit, masinile pot circula pe toate lungimea autostrazilor A2 si A4.

Un comunicat al Companiei de Infrastructura Rutiera anunta la ora 14:00 ca a fost deschisa circulatia rutiera si pe sectorul cuprins intre localitatile Fundulea si Lehliu de pe A2, unde traficul se desfasoara controlat, in convoi, sub supravegherea Politiei Rutiere.

La 12:50 se deschisese circulatia rutiera pe autostrada A4, Ovidiu - Constanta.

La ora 11:30, s-a redeschis traficul pe A2, tronsoanele Lehliu-Gara - Drajna si Cernavoda - Constanta, inca nu se circula pe segmentul Fundulea - Lehliu, pe sensul de deplasare Bucuresti - Constanta, unde traficul este intrerupt pentru finalizarea inspectiei cu Politia Rutiera.

Anterior, a fost reluat traficul si pe tronsonul Fetesti-Cernavoda.

Pe sectorul Cernavoda - Constanta, pe ambele sensuri de deplasare si pe sectorul Fundulea - Lehliu, sensul de deplasare Constanta - Bucuresti, traficul se desfasoara controlat, in convoi, sub supravegherea Politiei Rutiere, potrivit CNAIR.

La ora 11:00, circulatia rutiera a fost reluata pe DN 3, Ostrov - Cobadin, intre km 127 si 224, pentru autovehiculele cu masa totala maxima mai mica de 3,5 tone.

Compania Nationala de Administrare a Infrastucturii Rutiere a transmis Ziare.com situatia pe sosele valabila la ora 9:30, de unde aflam ca nu se circula pe:

A2, Bucuresti - Constanta, cu exceptia tronsonului Cernavoda - Fetesti (18 kilometri)

A4, Constanta- Ovidiu

DN 3, Ostrov - Basarabi, km 127 - km 224.

Pe de alta parte, CFR Calatori a anulat 102 trenuri, majoritatea fiind legaturi intre localitati din sudul si estul tarii.

Iata lista actualizata permanent a curselor anulate joi de CFR

Din cauza ninsorii si a viscolului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Galati si Constanta. Pe linia Bucuresti-Constanta situatia se anunta dificila, iar cele cateva trenuri programate vor circula cu locomotive Diesel.

Iarna grea tine gradinite, scoli si facultati inchise. Vezi unde nu se fac ore si pana cand

Iata filmul zilei de miercuri si cum a fost paralizata Romania de zapada.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Vreme la extreme în SUA: Furtună de zăpadă în vest, incendii în Texas /
Mii de locuințe fără curent, drumuri închise / Rafalele de vânt ar atinge 305 km pe oră VIDEO
Vreme la extreme în SUA: Furtună de zăpadă în vest, incendii în Texas / Mii de locuințe fără curent, drumuri închise / Rafalele de vânt ar atinge 305 km pe oră VIDEO
Un viscol puternic loveşte părţi din California şi Nevada, în vestul Statelor Unite. Furtuna de zăpadă a dus la închiderea principalelor drumuri, a închis staţiuni de schi şi a lăsat...
Vasile Dîncu despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale: "Nu pot evalua dacă are vreo șansă sau nu în fața orgoliului celor două partide"
Vasile Dîncu despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale: "Nu pot evalua dacă are vreo șansă sau nu în fața orgoliului celor două partide"
Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a detaliat scenariul în care PNL și PSD ar putea să ajungă să sprijine un candidat comun independent la alegerile prezidențiale....
#drumuri inchise zapada , #trafic