Marsul Normalitatii si Marsul Diversitatii restrictioneaza traficul in Bucuresti

Vineri, 22 Mai 2015, ora 19:08
3736 citiri
Marsul Normalitatii si Marsul Diversitatii restrictioneaza traficul in Bucuresti

Traficul va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, in timpul Marsului Normalitatii, care are loc de la ora 12.00, pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Dealul Patriarhiei, si pentru Marsul Diversitatii, de la ora 16.00, pe traseul Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei.

Participantii la Marsul Normalitatii, organizat de Asociatia "Noua Dreapta", se vor aduna sambata, de la ora 11.30, in Piata Victoriei, iar la ora 12.30 vor pleca in mars pe traseul Calea Victoriei - Piata Natiunilor Unite - Splaiul Independentei - Dealul Mitropoliei.

Manifestatii de strada in weekend la Bucuresti: Marsul gay al Diversitatii versus Marsul pentru Normalitate

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, participantii la mars vor merge pe traseul din Piata Victoriei pana pe Dealul Patriarhiei pe banda unu de circulatie.

Organizatorii au estimat ca la Marsul Normalitatii vor participa aproximativ 500 de persoane.

Asociatia "Noua Dreapta" a anuntat ca marsul este organizat in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale, impotriva legalizarii casatoriilor si adoptiilor homosexuale.

Tot sambata, intre orele 16.00 si 19.00, va avea loc Marsul Diversitatii, organizat de Asociatia Accept, care promoveaza drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender).

Participantii la Marsul Diversitatii se vor aduna, la ora 16.00, pe Soseaua Kiseleff, in zona Arcului de Triumf, iar de la ora 16.30 vor pleca in mars spre Piata Victoriei, unde pot ramane pana la ora 19.00, conform autorizatiei.

Traficul rutier va fi restrictionat in timpul marsului, pe traseul de deplasare al participantilor, de la Arcul de Triumf pana la intrarea in Piata Victoriei, precum si pe strazile care acced in Soselei Kiseleff, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe ruta ocolitoare Piata Arcul de Triumf - Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este organizat pentru a sustine dreptul fiecarui om de a-si exprima liber identitatea, pentru parteneriat civil si pentru o viata de familie a persoanelor LGBT protejata de lege.

La Marsul Diversitatii ar urma sa participe, potrivit organizatorilor, aproximativ 500 de persoane.

Peste 350 de jandarmi vor supraveghea cele doua evenimente, pentru a preveni eventualele stari conflictuale si pentru a asigura protectia participantilor, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

De asemenea, peste 250 de politisti vor asigura ordinea publica si siguranta rutiera in zonele unde vor avea loc cele doua marsuri. Echipajele de politie vor patrula in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, vor actiona pentru prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a acestor evenimente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#trafic restrictionat Bucuresti, #marsul diversitatii, #marsul normalitatii , #trafic