Ziare.com

Restrictii de trafic in Bucuresti, din cauza unui protest la Gara de Nord si lucrari la reteaua de gaze

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 07:07

   

Restrictii de trafic in Bucuresti, din cauza unui protest la Gara de Nord si lucrari la reteaua de gaze
Brigada Rutiera a Capitalei va dispune restrictionarea temporara a traficului, miercuri si joi, in contextul unei manifestatii organizate la sediul Ministerului Transporturilor.

Intre orele 9:00 - 15:00, se va restrictiona traficul rutier pe banda I pe str. Berzei si str. Buzesti, ambele sensuri, segmentul cuprins intre bd. Nicolae Titulescu si str. Stirbei Voda, respectiv banda a doua pe str. Garii de Nord, sensul dinspre str. Berzei catre str. Piata Garii de Nord (vezi foto stanga cu harta restrictiilor).

Restrictiile sunt impuse deoarece aproximativ 500 de autocare ale membrilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) participa la o noua actiune de protest, ingreunand traficul in zona. Asa cum Ziare.com va informa inca de saptamana trecuta, transportatorii sunt nemultumiti din cauza faptului ca ministrul Lucian Sova vrea sa modifice Ordinul Ministerului Transporturilor 980/2011.

Modificarile propuse de ministru le-ar elimina transportatorilor cu vechime in bransa parte din avantajul pe care experienta pe traseul li-l da acum, la licitatiile de atribuire a contractelor de transport.

Totodata, va fi restrictionat traficul rutier pe str. Parcalabul Baldovin de la intersectia cu str. Mircea Vulcanescu pana la str. Garii de Nord.

Politistii recomanda urmatoarele rute alternative: Calea Plevnei - Pasaj Basarab - Calea Grivitei sau Calea Grivitei - bd. Gheorghe Duca - bd. Al. I. Cuza - str. Dr. Felix - Sos. Nicolae Titulescu - Piata Victoriei.

Brigada Rutiera le solicita soferilor sa circule cu prudenta, sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si sa utilizeze rutele alternative.

Brigada Rutiera anunta de asemenea ca, de miercuri, se vor efectua lucrari de inlocuire a conductelor si instalatiilor de racordare gaze naturale pe str. Gheorghe Manu, intre bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei, motiv pentru care se va restrictiona circulatia pe sensul de mers dinspre Calea Victoriei catre bd. Lascar Catargiu, cu exceptia Societatii de Transport Bucuresti (fosta RATB - n.red.) .
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre restrictii trafic Bucuresti
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2725 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor