Restrictii de trafic in Bucuresti pentru evenimente ale Israelului, Rusiei si florarilor

Marti, 07 Mai 2019, ora 07:26
3336 citiri
Restrictii de trafic in Bucuresti pentru evenimente ale Israelului, Rusiei si florarilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul rutier va fi restrictionat, marti si miercuri, in Bucuresti, pentru mai multe evenimente.

Politia impune restrictii, marti, pe banda I adiacenta intrarii in Templul Coral din Bucuresti, intre orele 19:30 - 21:30, cand va avea loc o ceremonie cu ocazia Zilei Memoriale, organizata de Ambasada Statului Israel.

"Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor si solicita conducatorilor de autovehicule sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa reduca viteza si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic", informeaza un comunicat al politistilor.

Tot marti, Asociatia Florarilor si a Meseriilor traditionale va organiza o manifestatie publica ce va consta intr-un mars denumit "Marsul Solidaritatii".

Marsul se va desfasura intre orele 11:30 - 12:00 pe traseul intersectia strazii Caderea Bastiliei cu bulevardul Lascar Catargiu - dreapta bulevardului Lascar Catargiu - traversare pe la trecerea de pietoni din dreptul strazii Grigore Alexandrescu - continuare pe trotuar, sens de avans catre Piata Victoriei, prin fata magazinului Orange - traversare Calea Victoriei - traversare Piata Victoriei la trecerea de pietoni din dreptul parcarii TNT - traversare soseaua Kiseleff, in dreptul Muzeului Antipa - punct final alveola din prelungirea Parcului Kiseleff.

"Deplasarea in mars se va face pe banda I de circulatie, cu respectarea normelor rutiere in vigoare. Solicitam conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri", se arata in comunicatul Brigazii Rutiere.

Pe de alta parte, Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti va organiza, miercuri, o ceremonie de depunere de coroane de flori la Cimitirul Memorial al Eroilor Sovietici din soseaua Pipera, Sectorul 1.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficul rutier in zona adiacenta cimitirului, intre orele 10:00 si 12:30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#restrictii trafic Bucuresti , #trafic