Restrictii de trafic in Capitala - vezi ce zone sa ocolesti

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 19:15
1647 citiri
Restrictii de trafic in Capitala - vezi ce zone sa ocolesti

Traficul rutier va fi restrictionat pe sos. Kiseleff incepand de vineri in fiecare week-end pana pe 24 august, perioada in care se va desfasura campania "Capitala creste verde", informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand de vinerea, ora 22,00, pana duminica, ora 14,00, pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei.

Rute ocolitoare: bd. Kiseleff - str. Ion Mincu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.

De asemenea, potrivit sursei citate, in noaptea de vineri spre sambata circulatia rutiera va fi intrerupta pe calea Victoriei, intre orele 23,00 si 5,00, pe tronsonul str. Frumoasa - str. Gheorghe Manu, pentru lucrari de drum si infrastructura.

Soferii sunt rugati ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti - Administratia Strazilor precizeaza ca programul poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu vor permite desfasurarea lucrarilor programate.

Sambata, in intervalul orar 18,00 - 19,30, se va desfasura o parada cu personaje caragialiene pe traseul: str. Franceza - Calea Victoriei - str. Stavropoleos - str. Postei. Ca urmare, deplasarea pe calea Victoriei se va face pe trotuar si banda I de circulatie, pe sensul de avans.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule: sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului; sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun; sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere; sa reduca viteza atunci cand trec pe langa participanti.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#restrictii trafic Bucuresti, #trafic restrictionat Bucuresti, #circulatie restrictionata Bucuresti , #trafic