Trafic blocat din cauza zapezii - vezi situatia drumurilor, minut cu minut

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 12:05
8049 citiri
Trafic blocat din cauza zapezii - vezi situatia drumurilor, minut cu minut

Zapada cazuta in ultimele ore creeaza probleme in traficul rutier. Trei drumuri nationale si mai multe drumuri judetene au fost inchise din cauza viscolului si a zapezii depuse pe carosabil.

20:30 - Traficul rutier pe DN2(E85) Urziceni - Buzau a fost reluat in zona localitatii Cotorca.

19:20 - Politia rutiera ii sfatuieste pe soferi sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta deoarece, dupa lasarea serii, odata cu scaderea temperaturilor, exista riscul formarii poleiului pe drumurile al caror carosabil a fost umed pe parcursul zilei.

19:00 - Doua acidente grave au avut loc duminica la amiaza, in urma carora trei persoane si-au pierdut viata. Un barbat in varsta de 50 de ani a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla a derapat si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, pe DN 71 Targoviste-Sinaia. Doua persoane au murit si a treia a fost grav ranita pe Drumul National 26, pe raza comunei Frumusita, judetul Galati, dupa ce motoscuterul pe care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz.

18:00 - Pe DN 2C Costesti - Padina (jud Buzau) si DN 22 Ramnicu Sarat - Gradistea (jud Buzau) s-a reluat circulatia, pe un fir, numai pentru interventiile in caz de urgenta.

17:10 - Traficul rutier pe DN21(E584) Braila - Slobozia a fost reluat intre localitatile Baraganu, judetul Braila, si Iazu, judetul Ialomita.

17:00 - Traficul rutier pe DN2B Braila - Buzau a fost reluat.

16:49 - A fost ridicata restrictia pentru vehiculele de peste 7,5 tone, impusa din cauza conditiilor meteo neprielnice pe DN2, intre localitatile Bucuresti si Buzau, precum si pe Autostrada A2, intre Bucuresti si Drajna.

16:00 - Pe strazile principale din Capitala se circula bine, la doua ore dupa oprirea ninsorii, timp in care utilajele de deszapezire au intervenit pe arterele importante. Cu toate acestea, strazile secundare din Bucuresti sunt in continuare acoperite de zapada.

15:00 - Trenul Personal 8034 care circula pe relatia Fetesti - Bucuresti Obor, trenul Personal 8033 care circula pe relatia Bucuresti Obor - Fetesti si trenul Personal 8021, care circula de la Bucuresti Obor la Calarasi Sud au fost anulate duminica.

De asemena, trenul Personal 8022, care trebuia sa circule luni de la Calarasi Sud la Bucuresti Obor a fost anulat.

14:00 - Circulatia autovehiculelor cu o masa mai mare de 7,5 tone a fost restrictionata pe Ausotrada Soarelui, pe tronsonul intre Bucuresti si Drajna, si pe DN2 intre Bucuresti si Buzau. Masura a fost luata, astfel incat autoutilajele de deszapezire ale CNADNR sa intervina mai rapid si eficient, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Trafic restrictionat pe A2 si DN 2 pentru autovehicolele mai grele de 7,5 tone

13:50 - Segmentul de drum dintre localitatile tulcene Macin-Cerna de pe DN 22D a fost blocat de autoritati dupa ce 10 autovehicule au ramas blocate in zapada. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ), Daniela Condrea, a declarat ca in aceste conditii conducatorilor auto care doresc sa ajunga in orasele din Moldova le ramane ca singura varianta DE 87 care trece prin orasul Isaccea.

13:10 Primarul general Sorin Oprescu a anuntat ca pe raza Capitalei au avut loc 30 de tamponari usoare in cursul noptii si a diminetii de duminica.

13:00 - Un drum national, 7 drumuri judetene si un drum comunal sunt bloate din cauza zapezii pe raza judetului Ialomita.

Doua automobile au ramas blocate in nameti pe DN 21B, in zona comunei Horezu, respectiv pe DJ 102H, langa loalitatea Scanteia. In primul automobil blocat se afla si copii.

12:51 - Traficul greu va fi restrictionat in sase judete din cauza vremii. Vizate sunt drumurile din Buzau, Vrancea, Ialomita, Galati, Braila si Calarasi.

12:30 - Si circulatia feroviara are de suferit din cauza zapezii. CFR Calatori a anuntat ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, mai exact ninsori abundente si viscol, duminica circulatia feroviera se desfasora cu dificulatate iar doua trenuri au fost anulate. Astfel, trenul Personal 8034 care circula pe relatia Fetesti - Bucuresti Obor si trenul Personal 8033 care circula pe relatia Bucuresti Obor - Fetesti au fost anulate.

Trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile

10:00 - Drumul European E70 a fost blocat in dreptul localitatii Ciochinta, judetul Mehedinti, dupa ce un TIR s-a rasturnat pe carosabil. Accidentul s-a produs din cauza stratului gros de zapada depus pe carosabil, TIR-ul derapand dupa ce soferul a pierdut controlul volanului.

TIR rasturnat pe E70

09:30 - Din cauza ninsorilor puternice un autobuz a derapat in dreptul localitatii Schela, din Galati, si a ajuns in mijlocul drumului judetean care trece prin localitate. Incidentul a dus la blocarea circulatiei si la formarea unui sir de masini care asteapta deblocarea drumului pentru a trece mai departe.

08:05 - Tot din cauza zapezii depuse pe carosabil a fost inchisa circulatia si pe DN23 B Maicanesti-Ciorasti din Judetul Vrancea si DN2C Costesti (judetul Buzau) - Slobozia (judetul Ialomita).

06:15 - Traficul rutier pe DN22, care leaga Ramnicu Sarat de Braila, a fost intrerupt pentru deszapezire.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane aminteste ca sambata seara, in jurul orei 21:00, pe acest drum a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, din cauza viscolului si a zapezii care s-a depus pe partea carosabila.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane mai anunta ca traficul rutier a fost blocat si pe mai multe drumuri judetene.

Vezi aici cum se circula pe drumurile nationale si judetene din tara

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori si vijelii valabila in Bucuresti si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii. In aceste zone, de sambata, ora 12.00 si pana duminica, ora 23.00, va ninge abundent, iar vantul va avea intesificari, viscolind temporar ninsoarea.

Atentionarea cod galben este valabila pentru Bucuresti si judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Teleorman, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Galati, Vrancea, Vaslui, Covasna si partial in Sibiu si Brasov.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#trafic inchis zapada, #circulatie rutiera blocata zapada , #trafic