Trafic ingreunat din cauza reparatiilor, pe unele drumurile nationale

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 16:12
496 citiri
Trafic ingreunat din cauza reparatiilor, pe unele drumurile nationale
Foto: Iphonematters

Circulatia rutiera pe majoritatea drumurilor nationale si pe cele trei autostrazi se desfasoara vineri, la pranz, in conditii normale, mai putin pe segmentele unde se desfasoara reparatii.

Pana la ora 12:00 nu au aparut probleme deosebite de fluenta a traficului pe nicio artera rutiera importanta, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Se circula normal pe majoritatea drumurilor nationale, exceptie facand anumite tronsoane de drum pe care se efectueaza lucrari de reparatii, motiv pentru care circulatia auto este usor ingreunata.

Potrivit Centrului Infotrafic, zonele cu probleme sunt DN66 Targu Jiu-Petrosani, pe sectorul Bumbesti-Aninoasa, intre kilometrii 116+957 de metri si 116+965 de metri (lucrari de consolidare a versantilor); DN1 Ploiesti-Brasov, intre Campina si Cornu la kilometrul 94+350 de metri (alunecari de teren); DN10 Chirilesti-Siriu (jud. Buzau), intre kilometrii 80+980 de metri si 81+100 de metri se circula alternativ, pe cate un sens in ambele directii (lucrari de reparatii).

Plecarea din localitatile de domiciliu, in orele urmatoare, a numerosi automobilisti va determina probabil, aglomerarea principalelor drumuri care duc inspre zonele turistice montane, precum si a altor artere rutiere importante, cum ar fi DN2 (Bucuresti - Buzau), DN6 (Bucuresti - Alexandria, in special in zona localitatii Mihailesti, judetul Giurgiu), DN3 (Bucuresti - Drajna) si DN5 (Bucuresti - Giurgiu), mai informeaza politistii.

Pentru evitarea aglomeratiei pe DN1 Bucuresti - Ploiesti se recomanda folosirea rutei alternative DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti.

In cazul aglomerarii segmentului Ploiesti - Brasov al DN1 (Valea Prahovei), se poate circula pe DN 1A Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele - Brasov.

O alta ruta care poate fi utilizata pentru a se ajunge pe Valea Prahovei este DN 7 Bucuresti - Baldana - D.N.71 Baldana - Tirgoviste - Pucioasa - Sinaia. AGERPRES

Dimineata, ceata a creat probleme soferilor, vizibilitatea fiind redusa sub 100 de metri pe multe drumuri nationale si judetene. Au fost afectate si segmente ale Autostrazii Bucuresti-Constanta si ale Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#trafic rutier, #trafic ingreunat reparatii , #trafic