Trafic restrictionat in Capitala pentru procesiunile de Sf. Dimitrie cel Nou

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 16:27
2529 citiri
Trafic restrictionat in Capitala pentru procesiunile de Sf. Dimitrie cel Nou

Traficul rutier se va inchide in data de 24 octombrie, intre orele 12,00 si 13,00, pe durata desfasurarii procesiunilor religioase de Sf. Dimitrie cel Nou, pe traseele vizate de credinciosi.

Totodata, in perioada 25-28 octombrie, in zona Catedralei Dealului Patriarhiei si esplanadei vor avea loc activitati de pelerinaj fara afectarea traficului rutier si pietonal.

Conform Brigazii Rutiere, in data de 24 octombrie vor fi desfasurate procesiuni religioase astfel: intre orele 12,00-12,30, adunarea enoriasilor in incinta Bisericii Sf. Spiridon cel Nou si pe platoul Catedralei Patriarhiei, intrarea dinspre str. Patriarhiei; intre orele 12,30-13,00, doua procesiuni religioase, desfasurate simultan, pe traseele platoul Catedralei Patriarhale - str. Patriarhiei - str. 11 Iunie - bd. Regina Maria - aleea Dealul Mitropoliei si Biserica Sf. Spiridon cel Nou - calea Serban Voda - str. Bibescu Voda - aleea Dealul Mitropoliei.

La Crucea Brancoveneasca de la baza Dealului Patriarhiei, unde va avea loc jonctiunea celor doua coloane de credinciosi, se va desfasura o slujba religioasa si se va continua deplasarea pana la Altarul de Vara.

Traficul rutier se va inchide in data de 24 octombrie, intre orele 12,00 - 13,00, pe durata desfasurarii procesiunilor, pe traseele sus mentionate si strazile care acced in acestea.

In perioada 25-28 octombrie, in zona Catedralei Dealului Patriarhiei si esplanadei, vor avea loc activitati de pelerinaj fara afectarea traficului rutier si pietonal.

Totodata, din 23 octombrie, ora 8,00, se va interzice complet stationarea autovehiculelor pe Dealul Mitropoliei, pe ambele sensuri de circulatie, precum si pe platoul de la baza aleii Dealului Mitropoliei.

Tot de luni, de la ora 20,00, se va interzice stationarea autovehiculelor pe bd. Regina Maria si pe str. 11 Iunie, pe trotuar, pentru constituirea coloanelor de pelerini; se va interzice si stationarea autovehiculelor in zona parcului Carol - fantana Zodiac, pentru parcarea autovehiculelor participantilor din provincie sositi in grupuri organizate. In aceeasi zi, de la 22,00, se va interzice complet stationarea autovehiculelor pe bd. Dimitrie Cantemir (intre str. Bibescu Voda si Biserica Sfantul Spiridon cel Nou), zona mentionata fiind folosita pentru debarcarea participantilor din provincie, dupa care autocarele vor fi indrumate catre parcarea din zona parcului Carol - fantana Zodiac.

Citeste si:
Restricții de trafic în mai multe zone din Capitală. Lista evenimentelor care se desfășoară
Restricții de trafic în mai multe zone din Capitală. Lista evenimentelor care se desfășoară
Brigada Rutieră a Capitalei anunţă instituirea de restricţii în mai multe zone ale oraşului, pentru derularea unor evenimente. Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să...
Dan Vîlceanu, despre ancheta DNA cu privire la vaccinuri: ”Au fost alocate 1,4 miliarde de lei. Sunt prețuri negociate de Comisia Europeană”
Dan Vîlceanu, despre ancheta DNA cu privire la vaccinuri: ”Au fost alocate 1,4 miliarde de lei. Sunt prețuri negociate de Comisia Europeană”
Ministrul Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, afirmă că nu are informaţii legate de alte achiziţii de vaccin anti-COVID în afara celor realizate de România prin mecanismul pus la punct de...
Sursa: AGERPRES
Comentarii
MosCraciun
rank 5
Firea, poti face si tu asta la Bukuresti?
MacGigi
rank 5