DSP Alba realizeaza teste COVID-19 contra cost. Pretul este 250 de lei, iar rezultatul este primit in aceeasi zi

Luni, 13 Iulie 2020, ora 13:35

   

DSP Alba realizeaza teste COVID-19 contra cost. Pretul este 250 de lei, iar rezultatul este primit in aceeasi zi
DSP Alba anunta disponibilitatea de a realiza teste COVID-19 la cerere, contra-cost, incepand cu data de 14 iulie 2020. Costul unui test este de 250 de lei.

Cei care doresc sa-si faca un astfel de test se pot prezenta in intervalul orar 8.00 - 10.00 la cortul albastru amplasat in parcarea Policlinicii de pe strada Musetelului nr 2, din Alba Iulia, unde li se va face prelevarea probelor.

Dupa prelevare, in baza unui deviz, se va plati taxa aferenta prelucarii testului la Casieria DSP Alba din cladirea administrativa situata pe B-dul Revolutiei 1989 nr. 23 (in curtea Spitalului Judetean).

Rezultatul (buletinul de analiza) poate fi obtinut prin e-mail, in cursul aceleiasi zile, dar doar dupa ce se face dovada platii.

"Mentionam ca prioritatea la testare o reprezinta asigurarea diagnosticului pentru suspecti si grupele la risc, conform metodologiei nationale. Informatii despre testarea la cerere pot fi obtinute si la numarul TEL VERDE al judetului Alba - 0745/177795", transmit reprezentantii institutiei.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2774 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
O familie cu 2 copii...
ar trebui să plateasca ceva mai putin decat un salariu minim de 1360 lei. Ii mai raman vreo 200 lei de mancare !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor