Peste 1.000 de turisti romani blocati in Antalya

Sambata, 03 Septembrie 2011, ora 13:15
3556 citiri
Peste 1.000 de turisti romani blocati in Antalya

Peste o mie de turisti romani sunt blocati in Antalya, Turcia, dupa ce o agentie de turism din tara noastra a anulat toate cursele charter catre si dinspre Turcia. Premium Holidays, de unde si-au cumparat vacantele, intampina dificultati din cauza problemelor financiare ale partenerului sau din Turcia.

Aceasta dupa ce partenerul turc al agentiei a intrat in incapacitate de plata, informeaza Antena3.

Turistii sunt revoltati ca nu au fost informati de catre agentie ca s-a anulat zborul cu care trebuiau sa se intoarca, sambata dimineata, in Romania. Oamenii au aflat de pe Internet de aceasta situatie, care, spun ei, dureaza deja de doua-trei zile.

Romanii si-au predat deja camerele la hotel si isi pun sperantele intr-o agentie care le-a promis ca ii va prelua la noapte din Turcia.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a anuntat, sambata, ca orarul mai multor curse charter pentru vacantele in Antalya (Turcia) ale turistilor romani ar putea fi perturbat in perioada urmatoare, ca urmare a dificultatilor pe care le intampina tour-operatorul Premium Holidays din cauza problemelor financiare ale partenerului sau turc.

"Recomandam turistilor care au achizitionat vacante pe destinatia Turcia, cu plecari in perioada imediat urmatoare, sa contacteze agentiile de turism, pentru reconfirmarea coordonatelor de vacanta proprii. (...) ANAT asigura turistii romani ale caror vacante sau zboruri au fost anulate ca toate agentiile de turism fac eforturi pentru ca vacantele turistilor romani sa fie cat mai putin afectate", se mai arata in comunicat, citat de Mediafax.

Potrivit MAE, 170 de cetateni romani sunt blocati in Turcia, pentru ca zborul lor de intoarcere in tara a fost anulat, in urma unor probleme intampinate de tur-operatorul turc la efectuarea platilor. Turistii au contactat ambasada Romaniei la Ankara, anunta MAE intr-un comunicat. Cei 170 de turisti romani urmeaza sa se intoarca in tara sambata seara.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#romani turcia, #romani antalya, #romani blocati antalya , #turisti