Discuta LIVE cu Aneta Bogdan despre branding si adaptarea companiilor la criza

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 08:10
1692 citiri
Discuta LIVE cu Aneta Bogdan despre branding si adaptarea companiilor la criza

Tv Ziare.com va invita sa intrati in dialog, marti, incepand cu ora 11.00, cu Aneta Bogdan, Managing Partner al firmei de consultanta in strategie si design de brand Brandient.

Invitata Ziare.com are o experienta de aproape 20 de ani in marketing, comunicare si branding, fiind considerata unul dintre cele mai influente nume in domeniu.

Aneta Bogdan acorda consultanta de branding unora dintre cele mai mari branduri globale care activeaza pe piata romaneasca, printre care Vodafone, Renault, RBS sau BRD Societe Generale.

Dupa experienta unica a construirii brandului Connex - probabil cel mai iubit brand local - a condus conceptualizarea, crearea si revitalizarea unor branduri romanesti puternice, cum sunt CEC Bank, cel mai vechi brand romanesc, puternicele branduri antreprenoriale Dedeman, Domo, Zuzu, Savana, QFort sau Duraziv.

Aneta Bogdan va discuta despre certitudinile teoretice si practice in constructia de brand, dar si despre semnele de intrebare care ascund viitorul.

"Viata noastra ar fi mai lucrativa si, in acelasi timp, mai implinita si mai aspirationala daca am intelege ca, dupa cum brandurile occidentale au ajuns la noi cu mult inainte ca Occidentul sa se instaleze in viata noastra, tot astfel brandurile romanesti sunt cele care vor vesti Occidentului, speram cat cat mai curand, intrarea noastra in randul lumii", scrie Aneta Bogdan in ultima sa carte, "Branding pe frontul de Est".

In carte este creionata si asocierea dintre produsele de marca si oamenii politici autohtoni, caracterizati ca fiind "fara viziune si fara aspiratii", dar si "needucati, neinstruiti in business, in diplomatie sau in comunicare si incapabili sa-si indeplineasca rolul de a promova brandul Romania inauntrul tarii".

De ce au fost incapabili politicienii nostri sa invete, printre altele, cum sa se imbrace sau cum sa vorbeasca?

Cine sunt managerii acestei tari care functioneaza dupa doua standarde de calitatea si aspiratie? Unde gresesc politicienii in relatia cu alegatorii? Care sunt cele mai grave erori in managementul de tara?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si cat de greu se construieste un brand in Romania, fie el si politic, sau cat de mult ajuta acesta la supravietuirea in vremuri de criza, intrati AICI, incepand cu ora 11.00, in dialog cu Aneta Bogdan.

Daca nu puteti participa la discutia LIVE, lasati intrebarile dumneavoastra sub forma de comentarii la acest material, iar Aneta Bogdan va va raspunde in timpul emisiunii.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Aneta Bogdan, #Branding pe frontul de Est, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #tv ziare.com