Discuta LIVE cu Catalin Croitoru despre modificarea Legii Educatiei

Marti, 28 Iunie 2011, ora 09:00
1431 citiri
Discuta LIVE cu Catalin Croitoru despre modificarea Legii Educatiei

TV Ziare.com va invita, marti, incepand cu ora 10:30, sa intrati in dialog cu deputatul democrat liberal Catalin Croitoru.

Invitatul Ziare.com a depus in Parlament un proiect de modificare a Legii Educatiei Nationale, adoptata prin asumarea raspunderii de catre guvern la inceputul acestui an.

In expunerea de motive a proiectului de modificare a Legii Educatiei, Catalin Croitoru sustine ca "actualele reglementari prevazute de lege pot afecta negativ universitatile particulare si confesionale carora, desi statul nu le asigura finantarea, li s-au creat interdictii majore inclusiv in domeniul propriu managerial".

Citeste AICI propunere legislativa privind modificarea si completarea Legii nr.1/2011, a educatiei nationale.

Proiectul va fi considerat adoptat tacit in urma sedintei de plen a Camerei Deputatilor de marti, 28 iunie, deoarece termenul de 45 de zile in care trebuia supus la vot a expirat saptamana trecuta.

Proiectul va fi trimis Senatului Romaniei care este camera decizionala.

Pentru a afla ce afla mai multe despre modificarile care ar putea aparea in Legea Educatiei Nationale, precum si despre sansele pe care le are initiativa de a trece si de Senat, intrati AICI, incepand cu ora 10:30.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Citeste si:
Cine sunt cei șapte doctori din Guvernul Ciucă. Miniștrii cu cele mai stufoase CV-uri
Cine sunt cei șapte doctori din Guvernul Ciucă. Miniștrii cu cele mai stufoase CV-uri
Încă 7 miniştri mai au diplome de doctori, în afara premierului Nicolae Ciucă: Bogdan Aurescu, Cătălin Predoiu, Alexandru Rafila, Virgil Popescu, Lucian Bode, Vasile Dîncu şi Sorin...
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Comentarii
bum
rank 5
Croitorule , mai lasa-i si pe astia tineri ! numai voi cu parul alb