Discuta LIVE cu Lucian Iliescu, candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 2 al Capitalei

Vineri, 18 Mai 2012, ora 07:00
3786 citiri
Discuta LIVE cu Lucian Iliescu, candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 2 al Capitalei

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, vineri, incepand cu ora 09.30, cu Catalin Lucian Iliescu, candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 2 al Capitalei.

Invitatul Ziare.com va disuta pe marginea proiectelor sale pentru Primaria Sectorului 2, cat si despre proiectele PDL pentru Bucuresti.

Printre proiectele lui Catalin Lucian Iliescu se numara adunarea tuturor cainilor comunitari; rezolvarea problemei locurilor de parcare; reabilitarea tuturor cladirilor, inclusiv a caselor; precum si realizarea unei retele de Internet wireless

care sa acopere intreaga suprafata a Sectorului 2.

Totodata, Lucian Iliescu promite mai multi politisti si jandarmi pe strazi. Astfel, in zonele cu risc crescut va fi dublat numarul de politisti si jandarmi, iar in fiecare scoala din Sector va fi detasat permanent un politist de proximitate.

O alta promisiune facuta de Lucian Iliescu locuitorilor din Sectorul 2 este stoparea asfaltarilor de mantuiala a strazilor.

Nu in ultimul rand, invitatul Ziare.com promite sa curete si sa modernizeze salba de lacuri Pantelimon - Plumbuita - Fundeni - Dobroiesti.

Pentru a dialoga cu Catalin Lucian Iliescu, intrati AICI, incepand cu ora 09.30.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiune si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....