Discuta LIVE cu Valeriu Zgonea despre motiunea USL impotriva lui Leonard Orban

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 11:00
2168 citiri
Discuta LIVE cu Valeriu Zgonea despre motiunea USL impotriva lui Leonard Orban

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, miercuri, incepand cu ora 12.00, cu social-democratul Valeriu Zgonea, vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Invitatul Ziare.com va discuta atat despre motiunea simpla pe care parlamentarii USL intentioneaza sa o depuna impotriva lui Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, cat si despre conflictul major de interese in care se afla prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, desemnat recent drept candidatul PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

PSD a anuntat, marti, ca va depune motiune simpla pe tema fondurilor europene. Documentul urmeaza sa fie depus, saptamana viitoare, la Camera Deputatilor.

Motiunea urmeaza sa fie depusa in contextul in care, potrivit lui Valeriu Zgonea, Romania este codasa la absorbtia fondurilor europene.

"In fiecare zi, in fiecare luna, in fiecare an din 2007 pana in prezent, Romania a fost codasa la absorbtia fondurilor europene. Toate cifrele dovedesc ca prioritatile pentru Guvernul Romaniei au fost cu totul altele. Rata de absorbtie reala, cu alte cuvinte sumele decontate efectiv de Comisia Europeana din suma totala alocata de UE, este de 5,5%. Atat a reusit Romania sa absoarba, din anul 2007 pana in prezent", sustine invitatul Ziare.com.

Pe de alta parte, acesta a solicitat public premierului Mihai Razvan Ungureanu sa-l inlocuiasca de urgenta pe Nicolae Giugea din functia de prefect al judetului Dolj.

Potrivit social-democratului, Nicolae Giurgea se afla in prezent intr-un conflict major de interese, in conditiile in care se deruleaza activitati premergatoare organizarii alegerilor locale din iunie 2012, pe care prefectul le coordoneaza, prin puterea prerogativelor pe care le detine si, in consecinta, le poate influenta in sensul obtinerii de avantaje in fata viitorilor competitori electorali.

Pentru a dialoga cu Valeriu Zgonea, intrati AICI, incepand cu ora 12.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Valeriu Zgonea, #TV Ziare com, #motiune USL fonduri europene, #motiune impotriva Leonard Orban, #Nicolae Giugea candidat CJ Dolj , #tv ziare.com