Discuta LIVE cu Victor Ponta despre lupta USL cu Traian Basescu

Marti, 08 Februarie 2011, ora 08:45
1858 citiri
Discuta LIVE cu Victor Ponta despre lupta USL cu Traian Basescu

TV Ziare.com va invita, marti, incepand cu ora 11.00, sa intrati in dialog cu Victor Ponta, presedinte PSD.

Invitatul Ziare.com va discuta despre obiectivele pe termen mediu si lung ale Uniunii Social Liberale parafate la sfarsitul saptamanii trecute.

Va reusi USL sa-l suspende pe Traian Basescu pana pe 25 martie, asa cum a declarat presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu?

Cum vor reusi cei de la PSD si PNL sa recupereze voturile pierdute in urma dezertarilor din 2010? Ce sanse sunt ca UDMR sa-si tradeze actualii parteneri de guvernare pentru a sustine actiunile Opozitiei?

Care sunt principiile de baza pe marginea carora o sa fie construit programul economic al USL?

Ce garantii si-au dat reciproc PNL si PSD pentru a fi siguri ca USL va fi functionala in teritoriu?

Pentru a primi raspuns la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.http://www.puterea.ro/news15517/Top-Gun-de-Romania-Zece-primari-din-tara-primesc-cate-un-avion-de-lupta-MIG-urile-aterizeaza-in-parcuri.htm

Citeste si:
USR, după ce miniștrii propuși au primit avize negative în serie: „Avem o nouă majoritate USL în parlament. PNL și PSD fug de responsabilitate”
USR, după ce miniștrii propuși au primit avize negative în serie: „Avem o nouă majoritate USL în parlament. PNL și PSD fug de responsabilitate”
USR a reacționat marți, 19 octombrie, după ce, în afară de Cătălin Drulă, toate propunerile de ministru ale formațiunii au picat pe capete la audierile din Parlament până la ora 14.00....
Clotilde Armand s-a adresat conducerii PNL cu duritate: „USL ucide. La propriu. Fără nicio exagerare”
Clotilde Armand s-a adresat conducerii PNL cu duritate: „USL ucide. La propriu. Fără nicio exagerare”
Primarul Sectorului 1 a criticat dur comportamentul consilierilor PNL din forul legislativ local. Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand afirmă că ”USL ucide”, după ce consilierii PSD şi...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
ambru
rank 5
preiau si eu un slogan foarte potrivit: UNIUNEA SA TRAIASCA, PEDELIMEA S-O STARPEASCA!
I.E.Feher
rank 1
Ordinul lui Voiculescu: Gabriela, Fii-rea cu Ponta; Victor Ponta a plecat supărat de la o emisiune festivă a postului Antena 3 după ce a fost atacat şi hărţuit de moderatorii postului patronat de aliatul Dan Voiculescu.