TV Ziare.com - Discuta LIVE cu Liviu Dragnea

Marti, 22 Februarie 2011, ora 08:00
1720 citiri
TV Ziare.com - Discuta LIVE cu Liviu Dragnea

TV Ziare.com va invita, marti, incepand cu ora 10.00, sa intrati in dialog cu Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea ultimelor evenimente politice, de la asumarea raspunderii guvernului pe noul Cod al Muncii, pana la reactia oficialilor dupa publicarea raportul interimar pe justitie si posibilitatea schimbarii lui Emil Boc cu un premier independent.

La mijlocul saptamnii trecute, Liviu Dragnea declera ca la congresul UDMR vor participa atat presedintele PSD, Victor Ponta, cat si liderul PNL, Crin Antonescu, care vor transmite mesaje pentru iesirea Uniunii de la guvernarea alaturi de PD-L.

Ce sanse mai exista ca UDMR sa fie convins sa iasa de la guvernare? Cat de departe este USL de realizarea unui majoritati parlamentare?

In ce stadiu se afla discutiile cu organizatiile locale ale PSD si PNL-PC pentru formarea USL?

De ce USL a aranjat PRM in trena marii coalitii anti-prezidentiale?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste inrebari, da si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 10.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Liviu Dragnea, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #tv ziare.com