TV Ziare.com: Homeopatia - remediu sau apa de ploaie?

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 09:30
2580 citiri
TV Ziare.com: Homeopatia - remediu sau apa de ploaie?

TV Ziare.com va invita, vineri, incepand cu ora 10.23, sa intrati in dialog cu Liliana Voicu, membru fondator al Asociatiei Secular-Umanista din Romania.

Invitata Ziare.com va discuta despre campania protest "10:23" impotriva homeopatiei, eveniment care se desfasoara in 10 tari si 23 de orase din intreaga lume. Homeopatia reprezinta metoda terapeutica bazata pe administrarea de substante chimice in concentratii extrem de mici, prin dilutii succesive, care produc afectiuni analoage bolii ce se combate.

Pentru a atrage atentia asupra faptului ca "tratamentele" homeopate nu au efect, zeci de voluntari si-au anuntat dorinta de a consuma o "supradoza" de preparate homeopate.

In Bucuresti, evenimentul este organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) si grupul Sceptici in Romania si se va desfasura in Piata Universitatii (zona Fantana) sambata, 5 februarie 2011, incepand cu ora 10:23.

Cat de eficient este sa inghiti sticle intregi de pilule homeopate doar pentru a atrage atentia opiniei publice ca produsele homeopatice vandute si prescrise de farmacisti si medici nu ne-ar putea vindeca?

Se poate realiza astfel o informarea corecta a publicului asupra riscurilor la care se supun pacientii ce apeleaza la preparatele homeopate in locul medicamentelor recunoscute de comunitatea stiintifica?

De ce sustin organizatorii acestui protest inedit ca homeopatia e doar apa de ploaie?

Pentru a primi raspuns la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 10.23.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.http://www.puterea.ro/news15517/Top-Gun-de-Romania-Zece-primari-din-tara-primesc-cate-un-avion-de-lupta-MIG-urile-aterizeaza-in-parcuri.htm

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#homeopatie, #medicina homeopata, #Liliana Voicu , #tv ziare.com