Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a fost operat si este in coma

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 12:29
2060 citiri
Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a fost operat si este in coma

Barbatul care sambata seara si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi unde aceasta lucra, iar apoi a incercat sa se sinucida, a fost supus unei interventii chirurgicale si este in coma la sectia de terapie intensiva a Spitalului "Sfantul Spiridon".

Coordonatorul SMURD Iasi, medicul Diana Cimpoesu, a declarat ca barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale, in cursul noptii, la Spitalul "Sfantul Spiridon", starea acestuia fiind in continuare critica.

"Pacientul a fost operat si se afla la terapie intensiva. Este in stare de coma. Au fost suturate toate leziunile, dar din punct de vedere neurologic pronosticul este rezervat. Sa vedem evolutia sa din punctul de vedere cerebral", a spus medicul Diana Cimpoesu.

Ea a precizat ca in urma interventiei chirurgicale sansele de supravietuire au crescut intrucat "problema socului hemoragic a fost rezolvata".

Sambata seara, barbatul, in varsta de 41 de ani, a intrat in coaforul aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit.

Crima socanta la un coafor din Iasi: Si-a injunghiat sotia, dupa care a incercat sa se sinucida

Coodonatorul SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, declara ca echipajul medical care a ajuns la fata locului a constatat ca femeia avea plagi multiple la gat si abdomen si era in stop cardio-respirator, incercandu-se fara succes resuscitarea acesteia.

La randul sau, barbatul avea plagi abdominale si era in soc hemoragic, fiind dus in stare grava la Spitalul "Sfantul Spiridon", unde a suferit si un stop cardio-respirator, fiind resuscitat.

Una dintre angajatele care se aflau in coafor la momentul atacului a declarat ca in salon mai erau doua fete, cliente, si ca totul s-a petrecut in cateva secunde: "In cateva secunde s-a intamplat totul. Am auzit tipete, iar cand am vazut ce se intampla am fugit in vestiar si am chemat paza, politia. Erau doua fete in salon".

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Iasi, Anca Vajaiac, conflictul intre cei doi soti a avut loc intr-o anexa a coaforului, si nu in locul in care se aflau clientele si celelalte angajate ale salonului.

Femeia depusese doua plangeri la Politie impotriva sotului sau

Anca Vajaiac a declarat ca femeia ucisa depusese o plangere la Politie impotriva sotului sau, la inceputul lunii noiembrie, pentru lovire si alte violente, insa la scurt timp a retras plangerea, dupa ce s-ar fi impacat cu acesta.

In 26 decembrie, femeia a depus o a doua plangere impotriva sotului sau, dupa ce a fost agresata din nou de acesta, ulterior ea fiind cazata, impreuna cu cei trei copii, intr-un centru pentru protectia victimelor violentei domestice.

"La inceputul lunii noiembrie a depus o plangere la Politie impotriva sotului, pentru lovire si alte violente. La scurt timp, femeia si-a retras plangerea, dupa ce s-a impacat cu sotul.

In noaptea de 25 spre 26 decembrie, intre cei doi soti a avut loc un nou conflict, iar femeia a sunat la Politie si a depus o noua plangere, tot pentru lovire si alte violente.

Ulterior, femeia a fost dusa de politisti la un centru pentru protectia victimelor violentei domestice, impreuna cu cei trei copii ai sai", a spus Anca Vajaiac, care a precizat ca nu a existat un ordin de restrictie din partea instantei in cazul barbatului.

Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice in care fusese cazata femeia, impreuna cu cei trei copii ai sai, intre care unul major, se afla in subordinea Consiliului Judetean Iasi.

Sotul femeii se internase in noiembrie la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iasi, Carmina Pascal, a declarat ca in luna noiembrie barbatul s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi.

"S-a dus de unul singur la spital. Cel mai probabil a luat aceasta decizie dupa ce s-a impacat cu sotia, in urma retragerii plangerii la Politie depuse de femeie", a spus Carmina Pascal.

Pe de alta parte, ea a precizat ca sambata seara procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat pe numele barbatului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#coafor Iasi, #crima coafor Iasi, #crime coafor , #ucis