O femeie din Bucuresti a fost ucisa in noaptea de Revelion de catre un recidivist eliberat pentru buna purtare

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 15:14
23530 citiri
O femeie din Bucuresti a fost ucisa in noaptea de Revelion de catre un recidivist eliberat pentru buna purtare
Foto: Arhiva Ziare.com

O batrana in varsta de 93 de ani, din Sectorul 3 al Capitalei, a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, in noaptea de Revelion, de un tanar condamnat si eliberat conditionat, care a intrat in locuinta femeii cu intentia de a fura. Tot in noaptea de Revelion, in Bucuresti au mai avut loc o crima si doua tentative de omor.

Batrana de 93 de ani a fost ucisa de un tanar de 26 de ani, Mihai Grecu, care fusese condamnat de mai multe ori pentru furturi, dar si pentru o talharie, fiind eliberat conditionat, spun procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, care au preluat acest caz.

In noaptea de Revelion, in jurul orei 03:00, tanarul a intrat in locuinta femeii, sarind gardul casei, si a inceput sa ii umble acesteia prin lucruri, ravasind mai multe incaperi din locuinta. El a fost suprins de batrana, moment in care a scos un cutit si a injunghiat-o in gat de trei ori.

Conform surselor citate, tanarul a plecat din locuinta femeii spre bulevardul Uverturii, zona in care a incercat sa fure un autovehicul Renault, prin fortarea portierei, dar nu a reusit, furand insa un autoturism Dacia, pe care l-a condus pana pe strada Cernisoara din Sectorul 6, unde l-a abandonat. El a fost vazut de un bucurestean in timp ce cobora din masina cu hainele pline de sange, iar barbatul a sunat la 112, tanarul fiind prins de politisti la scurt timp, pe o strada din apropiere.

Tanarul a fost retinut de procurori pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru omor calificat, tentativa de talharie, tentativa de furt, furt si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

Potrivit acelorasi surse, tot luni dimineata au mai avut loc o crima si doua tentative de omor.

Astfel, o tanara de 21 de ani si-a injunghiat iubitul in zona toracica, iar victima a decedat din cauza ranilor grave. Tanara, Mirela Matei, a fost retinuta pentru omor. Crima a avut loc intr-un apartament din sectorul 5, pe fondul unui conflict spontan, mai spun procurorii.

De asemenea, procurorii au retinut un barbat de 74 de ani, pentru tentativa de omor, dupa ce a lovit-o cu un topor in cap pe sora sa, in varsta de 61 de ani, victima fiind internata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Cea de a doua tentativa de omor a avut loc intr-o locuinta din sectorul 1, unde o femeie in varsta de 37 de ani a incercat sa isi injunghie iubitul. Femeia a incercat sa il loveasca pe barbat in zona toracica dar, intrucat acesta s-a aparat, i-a produs leziuni cu cutitul doar la fata si la o mana.

Procurorii mai spun ca marti au fost formulate propuneri de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile in cazul tuturor celor patru inculpati.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#crima Sector 3, #crima Revelion, #recidivist crima Bucuresti , #ucis