Ancheta de proportii la varful unei universitati private. "Tunurile" de care sunt acuzate persoane "cu putere de decizie"
Stiri / Universitatea Titu Maiorescu
Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I.G.P.R. au descins miercuri dimineata la 14 adrese din Bucuresti si Ilfov intr-un dosar care vizeaza persoane din conducerea Universitatii Titu Maiorescu. In acelasi dosar sunt perchezitii la Primaria Sectorului 4 si OCPI. Potrivit I.G.P.R., "din cercetari a reiesit ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Universitatea Titu Maiorescu . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Universitatea Titu Maiorescu.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Universitatea Titu Maiorescu, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.