Se redeschid cinematografele din mall-uri

Miercuri, 09 Septembrie 2020, ora 17:00
3829 citiri
Se redeschid cinematografele din mall-uri
Foto: Facebook.com / Cinema City

Parte din cinematografele din mall-uri, inchise odata cu declararea, la mijlocul lunii martie, a starii de urgenta, se redeschid. Masura a fost anuntata de Compania Cinema City, care va deschide, incepand din 11 septembrie, peste 230 de sali de cinema in toata tara.

Cele 233 de sali pe care le detine Cinema City sunt raspandite in 26 de multiplexuri aflate in 19 orase. Compania isi asigura clientii ca vor fi respectate reglementarile si masurile de siguranta stabilite de autoritati.

"Suntem incantati sa revenim pe marile ecrane si impresionati de incurajarile numerosilor cinefili, care, prin prezenta lor in salile redeschise deja in Europa si SUA, ne arata ca cinematograful este iubit si de neinlocuit. Pentru ca stim cat de dor v-a fost sa mergeti la film, avem deja confirmata o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera in saptamanile viitoare: Tenet, After We Collide, New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, Bond No Time to Die, Soul, Dune si multe altele, intreaga echipa Cinema City pastrandu-si promisiunea de a le oferi spectatorilor "cel mai bun loc sa vada un film", a declarat Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte si lantul Cinema City).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Cinema City, #cinematograf, #cinema mall, #film mall, #deschidere cinematografe , #urgente