Barbat filmat coborand din masina si hranind ursul in mijlocul unui drum montan din Vrancea. "Cetatean inconstient" VIDEO

Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 09:56
5061 citiri
Barbat filmat coborand din masina si hranind ursul in mijlocul unui drum montan din Vrancea. "Cetatean inconstient" VIDEO
Ursul mananca la o distanta foarte mica de cetateanul care il hranea FOTO Facebook/ Nicolae Comandatu

Un alt filmulet in care un cetatean hraneste un urs pe o sosea din Romania, de la o distanta foarte mica, a devenit viral pe retelele sociale.

Un martor a filmat momentul in care barbatul ii da mancare animalului, fara macar sa pastreze distanta.

"Undeva prin Judetul Vrancea. Un cetatean inconstient", scrie persoana care a distribuit clipul video.

Omul se pune in pericol, chiar ademenedeste ursul cu hrana, iar animalul se apropie si mananca.

"Ii da mancare, se duce la el. Uite cum ia cu laba, trage tot. Dar ce curaj are asta. Il cheama, inseamna ca-l cunoaste ma. Ai vazut ca nu avea nimic? E nebun asta, ii da mancare. Fereasca Dumnezeu! Gata, a fugit", vorbesc cativa martori in timp ce filmeaza momentul.

Un alt barbat din Bucuresti a fost amendat, zilele trecute, de catre jandarmii argeseni dupa ce a fost surprins in timp ce hranea o ursoaica si pe puii acesteia, la iesirea dintr-un tunel rutier, in apropierea cetatii Poenari. Barbatul are de platit 500 de lei, sanctiunea fiind aplicata in baza unei hotarari a autoritatilor locale din comuna Arefu, pe raza careia s-a intamplat fapta.

Jandarmii de la Postului Montan Arefu din judetul Arges au aflat despre incident dupa ce, luni, au primit un apel 112, in care se reclama ca in zona barajului Vidraru, pe sensul de coborare spre cetatea Poenari, se afla mai multi ursi pe carosabil.

Ajunsi la locul indicat, la iesirea din primul tunel dupa baraj, jandarmii au constatat ca pe sosea se afla o ursoaica cu pui, iar in apropierea acestora mai multi turisti hraneau animalele din autoturism.

"Animalele salbatice au fost indepartate in mediul lor natural, iar soferul autoturismului, un barbat din municipiul Bucuresti, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 lei pentru 'hranirea animalelor salbatice de catre orice persoana fizica, cu exceptia celor care au calitatea de administrator al fondului cinegetic", a transmis, marti, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Arges.

UPDATE Urs lovit de mașină pe un drum din județul Sibiu. Animalul a murit în urma impactului
UPDATE Urs lovit de mașină pe un drum din județul Sibiu. Animalul a murit în urma impactului
Autorităţile din Sibiu intervin, duminică seară, după ce o maşină a lovit un urs, în localitatea Arpaşu de Jos. UPDAE 23.58 Pe DN 1, în afara localităţii Arpaşu de Jos, un...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#urs, #mancare, #jandarmi, #ursi, #ursi romania, #urs hranit, #amenda hrana urs , #urs