De ce mor și pacienții vaccinați anti-COVID. Medic: „Nu vaccinul i-a trădat pe acești oameni ci prostia generală care ne-a dus în situația de a nu-i mai putea trata”

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 09:12
16236 citiri
De ce mor și pacienții vaccinați anti-COVID. Medic: „Nu vaccinul i-a trădat pe acești oameni ci prostia generală care ne-a dus în situația de a nu-i mai putea trata”

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu explică, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, de ce mor de COVID-19 și oameni vaccinați anti-COVID.

„Să explici moartea unei persoane care a făcut gestul pe care - încă - mulți îl evită din diverse motive, anume a crezut că, vaccinându-se, se va pune la adăpost, nu e ușor. Pare că așteptările i-au fost înșelate. Și pare că a făcut ce-a făcut degeaba.

Iar aici statul face, și își face, un mare deserviciu pentru că se abține să detalieze, prin faimoasa trompetă de comunicare strategică, ce anume stă în spatele excepțiilor de la regulă. Da, oameni vaccinați anti-COVID pot muri de COVID”, a arătat Gabriel Diaconu.

Gabriel Diaconu a dat exemplul lui Colin Powell, care a murit de COVID, la vârsta de 84 de ani.

„Într-un gest excepțional, familia omului de stat american a permis ziariștilor diseminarea informației că Powell suferea de ceva vreme de mielom multiplu. Mielomul multiplu este o boală care afectează formarea de imunoglobuline, adică anticorpi. Noi numim asta, în medicină, un ”sindrom imuno-deficitar”, unde bariera de apărare a organismului este, prin boală, serios afectată.

Cauzele scăderii imunității sunt multe. Și nu, nu au decât marginal de-a face cu câte urzici mănânci, cât sirop de cătină bei, câtă echinaceea ai băgat în tine pe burta goală. În fapt, trebuie spus răspicat, piața ”imunostimulatoarelor” de tip plafar și plante este în proporție zdrobitoare o șarlatanie. Toate suplimentele pe care le bagi în tine NU te apără de infecție, respectiv de complicațiile ei”, a mai arătat Diaconu.

Potrivit medicului, mai sunt situații în care, „deși persoana are un sistem imun minim competent, alte verigi ale bolii intervin care nu pot fi oprite în drumul spre fatalitate”.

„Indiferent dacă ești vaccinat, sau nu, faptul că iei contact cu virusul va declanșa o ”luptă la graniță”. Că e în nas, în gât, că se produce pe căile tale respiratorii, armata ta imună se va lupta ”parte în parte” cu tăvălugul viral. Asta cheamă, angajează în conflict o mulțime de paliere ale metabolismului. Că vorbim de eliberarea de citokine, de interleukine, că vorbim de interferoni sau de histamină/ bradikinină, elementele comune majorității infecțiilor de căi respiratorii pot, în rare cazuri, afecta echilibrul funcționării altor organe. Inima, spre exemplu. Ficatul, spre exemplu. Rinichii, spre exemplu.

Morțile acestea sunt, într-o zi cu cer senin, perfect prevenibile prin intervenție medicală curentă. Dar în haos, în fum, în plin război informațional, când îți gem spitalele de cazuri mult mai grave, medicina clachează și ea”, a mai arătat medicul.

Gabriel Diaconu a mai arătat că „acești oameni NU ar fi trebuit să moară de COVID”.

„Acești oameni au murit de COVID pentru că prostia generală a adus arborele sanitar în situația de-a nu mai putea trata bolnavi. Nu vaccinul i-a trădat pe acești oameni. Toți oamenii care continuă să nege proporția gravă a epidemiei i-au trădat pe acești oameni.

Sănătatea unui om are două domenii: unul aparent (cum se simte omul, dacă se simte sau nu sănătos), și unul inaparent (cum e de fapt el pe dinăuntru, cât de bine îi merg de fapt organele).

Românii sunt doar în APARENȚĂ sănătoși. Încă dinainte de pandemia de COVID, la nivel de calitate a vieții, a aerului, a alimentelor pe care le mâncăm, a băuturilor pe care le bem, stăteam foarte prost, populațional. (...) România era declarată printre țările cu cel mai mare consum de alcool per capita. Avem prea mulți fumători. Avem aer prea poluat în marile aglomerări urbane.

Drept urmare propaganda anti-vaccinală cu privire la COVID se lovește de realitatea imediată, de igienă publică, a ”materialului social” în care a dat buzna, și a făcut beznă, noul coronavirus”, a mai arătat Gabriel Diaconu.

Citeste si:
Varianta Omicron pare să se răspândească de două ori mai rapid decât Delta
Varianta Omicron pare să se răspândească de două ori mai rapid decât Delta
Oamenii de ştiinţă din Africa de Sud afirmă că noua variantă de coronavirus, Omicron, pare să se răspândească aproape de două ori mai rapid decât tulpina Delta, care a fost până acum...
Moderna ar putea fi dată în judecată pentru încălcarea brevetelor legate de vaccinul pentru Covid-19
Moderna ar putea fi dată în judecată pentru încălcarea brevetelor legate de vaccinul pentru Covid-19
Moderna s-ar putea confrunta cu un proces pentru încălcarea brevetelor legate de vaccinului său COVID-19, după ce o instanţă de apel federală a respins miercuri, 1 decembrie, contestaţia...