Confesiunea unei tinere care s-a îmbolnăvit de COVID deși era vaccinată: "Un jandarm de aceeași vârstă cu mine s-a stins după ce s-a infectat"

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 08:35
15413 citiri
Confesiunea unei tinere care s-a îmbolnăvit de COVID deși era vaccinată: "Un jandarm de aceeași vârstă cu mine s-a stins după ce s-a infectat"
FOTO Facebook.com/ RO Vaccinare

O tânără din Satu Mare s-a hotărât să povestească pe pagina de Facebook RO Vaccinare întâmplarea prin care a ajuns să se contamineze cu virusul SARS CoV-2, fiind vaccinată cu schema completă.

Decizia a luat-o după ce a aflat că un jandarm de 35 de ani, de aceeaşi vârsta cu ea, fără probleme de sănătate, cu 2 copii mici, a murit pentru că s-a îmbolnăvit de COVID-19, acesta fiind nevaccinat.

"PS: Dacă povestea mea motivează 5 oameni să se vaccineze, am câștigat!“ Bianca S, Satu Mare"

Iată ce a mărturisit Bianca:

“Aș vrea și eu să vă spun povestea mea despre experiența cu vaccinul și apoi cu virusul.

Din martie 2020 lucrez de acasă și sunt foarte recunoscătoare pentru că pot să fac asta. Am fost foarte atentă, nu m-am întâlnit cu oameni.

Când a venit momentul, m-am vaccinat cu AstraZeneca. La prima doză am avut simptome de răceală și oboseală 1 zi și jumătate. La a doua doză nu am avut niciun simptom.

Eu cred că nu sunt mai presus de medici sau de cercetători.

Nu cred în chipuri sau că vrea cineva să ne extermine cu vaccinul ăsta.

Cred că trebuie să ne vaccinăm ca să putem să supraviețuim și omenirea să poată să meargă mai departe.

După a doua doză am început să mai ieșim pe la terase, m-am văzut cu prieteni, am lăsat garda jos puțin, am fost la un botez, la o petrecere și în cele din urmă am zis să mergem la mare, la noi la mare, acum în August.

Toate bune și frumoase până în a treia zi, când mi s-a înfundat o nară, apoi 2 nopți la rând m-a trezit o tuse seacă, dar am tușit de 5 ori și apoi m-am pus la somn. Înainte de repriza cu tusea, am fost și am alergat pe plajă 6 km. Mă gândeam că din cauza aerului condiționat, brizei mării, alergării, sigur de acolo a fost tusea.

Partenerul meu nu avea nimic. Și el este vaccinat cu schemă completă.

A mai venit după 2 zile un grup de prieteni, și ei vaccinați, dar cazați în altă parte.

Într-una din seri, le-am gătit și o salată de vinete dar având nasul un pic înfundat, am zis să îmi pun masca.

Am mâncat toți la aceeași masă. Am stat în apartament 3 ore toți 6, am povestit și mâncat împreună.

Trebuia să mai vină o familie cu 2 copii la mare, în următoarea zi, și am zis că e bine să îmi fac un test rapid singură, ca să pot să stau liniștită pentru câteva zile, că atât era sejurul.

Spre surprinderea mea, testul rapid s-a pozitivat instant. Am căutat o clinică să-mi fac un test oficial și am plecat spre Constanța. Cei de la clinică mi-au făcut 2 teste diferite și ambele au ieșit pozitive. Ne-am anunțat prietenii că am ieșit pozitivă și am plecat imediat spre casă pentru că nu voiam să infectez pe nimeni.

S-au testat toți atunci, dar și după câteva zile și nimeni nu a ieșit pozitiv. Partenerul meu cu care am dormit în aceeași cameră 4 nopți nu a ieșit pozitiv și nu a avut simptome. S-a testat și el după o săptămână și a ieșit tot negativ.

Într-adevăr, pe tot drumul spre casă am purtat măști, ne-am oprit să aerisim în mașină de mai multe ori. Când am ajuns acasă, am avut circuite separate pe toată perioada de carantinare la domiciliu.

Simptome: nas înfundat, tuse seacă în 2 seri, câte o repriză de câteva tuse, fără gust și miros, și o durere de cap pentru o zi. Sincer, o răceală foarte ușoară.

Concluzie: nu am dat virusul prietenilor pentru care am gătit, nici partenerului meu. Probabil că nu am fost contagioasă. Am avut simptome foarte ușoare, am trecut foarte ușor peste infecția cu Covid - 19. Nici măcar concediu medical nu am fost nevoită să-mi iau pentru că oricum lucram de acasă.

M-am hotărât să-mi spun povestea după ce am aflat că un jandarm, de aceeași vârstă cu mine, 35 de ani, s-a stins după ce s-a infectat cu Covid-19, fără probleme de sănătate, cu 2 copii mici, iar soția era și ea internată în spital, însă în stare stabilă.

Din câte am înțeles, nu erau vaccinați.

Concluzie: Get that freaking vaccin!

Îți poate salva viața!

PS: Dacă povestea mea motivează 5 oameni să se vaccineze, am câștigat!🙏“ Bianca S, Satu Mare".

Citește și:
Liderul chinez Xi Jinping nu acceptă vaccinurile occidentale, deşi numărul de cazuri de COVID-19 se apropie de maximele istorice
Liderul chinez Xi Jinping nu acceptă vaccinurile occidentale, deşi numărul de cazuri de COVID-19 se apropie de maximele istorice
Liderul chinez Xi Jinping nu doreşte să accepte vaccinurile occidentale, în ciuda provocărilor cu care se confruntă China cu COVID-19 şi. Deși protestele recente nu reprezintă o...
Pietre semiprețioase de 20.000 de euro, importate din Brazilia, furate dintr-un sat românesc. Hoții au spus că au vrut să-i facă victimei o farsă
Pietre semiprețioase de 20.000 de euro, importate din Brazilia, furate dintr-un sat românesc. Hoții au spus că au vrut să-i facă victimei o farsă
Judecătoria Satu-Mare a pronunțat o primă sentință într-un dosar de furt în care au fost trimiși în judecată trei hoți acuzați că au furat pietre semiprețioase, importate din...