Primele 10.000 de doze de vaccin impotriva COVID intra vineri in tara, prin Vama Nadlac 2. Vaccinarea incepe pe 27 decembrie

Joi, 24 Decembrie 2020, ora 20:02

   

Primele 10.000 de doze de vaccin impotriva COVID intra vineri in tara, prin Vama Nadlac 2. Vaccinarea incepe pe 27 decembrie
Grupul de Comunicare Strategica (CGS) a transmis ca primele 10.000 de doze de vaccin impotriva coronavirusului vor intra in tara vineri, pe la Vama Nadlac 2, judetul Arad, iar sambata vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino", desemnat Centru national de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19. Vaccinarea incepe duminica in toate cele 10 spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta impotriva SARS-CoV-2.


"Cu ocazia Zilelor europene ale vaccinarii in Romania, in perioada 25-27 decembrie, vor fi organizate, in Bucuresti si in toate regiunile tarii, o serie de activitati menite sa marcheze debutul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Actiunile vor incepe vineri, 25 decembrie, odata cu intrarea in tara, prin Vama Nadlac 2 (judetul Arad) a primelor 10.000 de doze de vaccinuri impotriva COVID-19. Ora aproximativa de intrare in tara a primelor doze de vaccinuri este 12.00.

Sambata, 26 decembrie, vaccinurile vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino", desemnat Centru national de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19. Ora aproximativa de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 07.00. Jurnalistii interesati sa participe la eveniment vor fi asteptati la sediul Institutului (str. Bogdan Petriceicu Hasdeu nr. 10, sector 5), in intervalul orar 06.30 - 07.00.

Vaccinarea incepe in data de 27 decembrie in toate cele 10 spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta impotriva COVID-19.

Evenimentul de vaccinare de la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" va incepe duminica, 27 decembrie, la ora 09.00.In aceeasi zi, actiuni similare vor fi organizate si in celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta impotriva COVID-19, dupa ora 10.00 (ora precisa a evenimentelor organizate in aceste noua spitale poate fi aflata de la responsabilii de activitate indicati):

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Brasov;

- Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", Bucuresti;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes" din Bucuresti, inclusiv sectia externa modulara Pipera;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Constanta;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Craiova;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Iasi;

- Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rusdea" din Baia Mare;

- Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava;

- Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babes" din Timisoara, inclusiv sectia exterioara a acestui spital - sectia clinica de recuperare cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara", arata comunicatul de presa al GCS.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 4797 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Dragases
rank 3
Sa fim seriosi si sa recunoastem
acesta NU este un vaccin ci Terapie genetica" sau GMO produs de Biontech care este finantat de Gates Foundation.
Ferenc
rank 1
Prima damigeana cu vaccin pt Romania vine de la Nagylak....
chiar de Craciun. Merge direct la Cotroceni pt Jó napot kívánok. Urmatoarele doze le primiti online pe Facebook
DUTTY
rank 5
Ferencz bacsi nu cred ca stii cati maghiari sunt
Vaccinati cu Sputnik V?!?!?
Iulika
rank 2
Cred ca toate tarile din lume isi doresc ca viata sa revina la
normal. Cred ca si cei care respecta regulile sanitare, cat si cei care ai piticii lor pe creier isi doresc ca viata sa se desfasoare ca inainte de pandemie, cu toate libertatile si fara restrictii. Asa ca, lasati-i pe cei care vor sa se vaccineze pentru binele tuturor sa o faca si nu va mai dati voi cu parerea de experti in de toate! Capisci, Dragases!?
Comentariu inadecvat
anaviva
rank 3
Decembrie , luna abuzurilor in Romania
Cand marile puteri vor sa comita ilegalitati in Romania , totul are loc cand natiunea e sub influienta alcolului , la sarbatorile de iarna . Exact cum au procedat cu executia lui Ceausescu
Dragases
rank 3
Iulika, dragul tatei
"Nimic nu este mai periculos in lume decat sincera ignoranta si prostia constienta" (M.L.K.Jr.)

Nu am spus ca oamenii nu ar trebui sa se vaccineze. Am spus doar ca ceea ce ofera Pfizer-Biontech si Moderna nu sunt vaccinuri ci terapoii geneteice. Citeste *** pe siteurile lor cu ce se ocupa si gandeste, ca nu te va omori.
Eu stiam ca in EU sunt interzise organismele modificate genetic. Biontech si Moderna exact asta fac: modificari genetice.

Daca tu crezi ca un vaccin poate fi elaborat in doar 2 zile de la publicarea secventeieneticede catre China, inseamna ca ai un creier mare si neted ca o minge de ping-pong
This page summarizes key milestones in our work to advance mRNA-1273, our vaccine candidate against the novel coronavirus.
https://www.modernatx.com/modernas-work-potential-vaccine-against-covid-19#:~:text=Moderna%20announced%20a%20longer%20shelf,mRNA%2D1273%20at%20refrigerated%20temperatures.&text=Moderna%20completed%20enrollment%20of%20the%20Phase%203%20study%20of%20mRNA%2D1273.&text=Moderna%20signed%20a%20pledge%20to,the%20first%20COVID%2D19%20vaccines.

Cat despre cealalta informatie legata de gates foundation, exista informatii oficiale care demonstreaza acest lucru
Bill und Melinda Gates investieren in Biontech
10. September 2019
https://www.medical-design.news/sonstige/bill-und-melinda-gates-investieren-in-biontech.169087.html
Comentariu inadecvat
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor