Betano doneaza 100.000 de euro catre Crucea Rosie Romana pentru echipamente necesare urgent spitalelor

Comunicat de presa
Joi, 30 Aprilie 2020, ora 15:28
10983 citiri
Betano doneaza 100.000 de euro catre Crucea Rosie Romana pentru echipamente necesare urgent spitalelor

Betano.com, operator de pariuri sportive si cazinou online, doneaza 100.000 de euro catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente urgente si necesare pentru spitalele din Romania.

Crucea Rosie Romana va folosi aceasta donatie pentru achizitionarea de echipamente medicale de protectie, care vor fi ulterior donate in comunitatile din Romania unde exista cea mai mare nevoie de sprijin.

Astfel, resursele vor facilita crearea unor conditii suplimentare de siguranta pentru cadrele medicale aflate in prima linie de lupta impotriva COVID-19, dar si pentru apararea sanatatii si vietii pacientilor romani.

"Anul acesta a fost si va continua sa fie o provocare pentru toate tarile, iar acum, mai mult ca oricand, trebuie sa fim solidari si sa ne implicam: oameni, organizatii neguvernamentale, companii si autoritati, deopotriva, in a ajuta fiecare cum putem. Am ales sa sprijinim eroii de astazi in eforturile lor neobosite impotriva COVID-19, acum cand lupta s-a mutat din stadioane in spitale. Avem o perioada dificila in fata, iar adevarata dovada de responsabilitate vine, de fapt, din urmarile actiunilor noastre. Doar impreuna o vom putea depasi cat mai repede, cu un impact cat mai mic pentru Romania si romani", a declarat Dragos Mindreci, Country Manager BETANO Romania.

Compania a luat decizii similare de sustinere a comunitatilor din toate tarile in care este prezenta, intr-un gest de responsabilitate sociala la nivel regional.

Astfel, Betano a donat 250.000 de masti de protectie catre Ministerul Sanatatii din Grecia, doua aparate hematologie catre Ministerul Sanatatii din Cipru, iar in Portugalia, compania a donat 50.000 de euro pentru spitalele din Braga, utilizati pentru achizitionarea de echipamente si materiale necesare.

BETANO evalueaza in permanenta posibilitatea adoptarii unor masuri si actiuni suplimentare prin care sa contribuie la efortul comun al societatii in lupta impotriva COVID-19.

In acest sens, compania indeamna oamenii, prin intermediul unei campanii de comunicare, sa ii urmeze initiativa si sa sprijine Crucea Rosie Romana prin donatii de 2 euro, printr-un mesaj text la numarul de telefon 8827.

Despre BETANO.com

BETANO.com este parte a unuia dintre cei mai dinamici operatori europeni de jocuri de noroc online, care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfata prietenoasa membrilor si o experienta de pariuri si cazinou online completa.

Platforma pune la dispozitia membrilor o gama variata de activitati de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou si cazinou live.

Oferind servicii de inalta calitate, precum asistenta rapida, tranzactii sigure si rapide, platforma BETANO este special gandita pentru a raspunde nevoilor membrilor sai si a le oferi o experienta online placuta.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online cu sediul in Malta, care opereaza legal in Grecia si Cipru sub brandul Stoiximan, iar in Romania, Germania si Portugalia, sub brandul international Betano.

Pentru mai multe detalii, vizitati: BETANO.com.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Betano Crucea Rosie, #Betano donatie, #Betano pariuri , #vesti bune